Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
 24    8   8
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie De Hoeve - Hoogeloon - Noord-Brabant - max. 24 Personen

De Hoeve is een karaktervolle groepsaccommodatie, gevestigd in de gerestaureerde woonboerderij op het Landgoed.

De accommodatie is voorzien van een uitstekend uitgeruste keuken, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, woonkamer met sfeervolle openhaard en een ruime, lichte serre van 33 m2 met tuindeuren naar het terras. In de slaapvleugel op de begane grond, bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2) met 8 aansluitende badkamers.

Tenslotte is er een apart heren- en damestoilet. In de omheinde tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel. De Hoeve is in ruime mate voorzien van specifieke voorzieningen voor gasten met lichamelijke beperkingen. De accommodatie biedt plaats aan 20 personen, wat uitgebreid kan worden tot 24 personen. U kunt kostenoos gebruik maken van het gezelschapspel Jatzee in XL formaat.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 12 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. Luxe verblijven met een groep; Er verblijven families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, Bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met openhaard en (overdekt) terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het Landgoed over een aantal sfeervolle horeca-accommodaties waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de Kempen zijn vele leuke, (woon)winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocante markten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels. Of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen op onze baan. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Diverse creatieve workshops en outdoor evenementen kunnen plaatsvinden op ons outdoorterrein.

Aantrekkelijke omgeving voor jong en oud

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Hoeve

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Hoeve

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Hoeve

Stadscentrum3 km

De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Hoeve

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Open haard

Faciliteiten Buiten

Speeltuin

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Hoeve

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497-59 12 57

Video van De Hoeve

Mijn laatst bekeken plekken

De Hoeve