t Volderke Dongen Noord-Brabant
Zithoek de Schouw
t Volderke Dongen Noord-Brabant
2
3
4
5
6

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

De Schouw is een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor maximaal 16 personen. Een kinderbedje is natuurlijk altijd bij te plaatsen op de slaapkamers. Alle kamers beschikken over douche en toilet en zijn aangepast voor onze mindervalide gasten.

De huiskamer is sfeervol ingericht met zithoek met bankstellen, sfeerhaard, lcd-televisie, dvd-speler, draadloos-internet, beamer en audioapparatuur. De open keuken straalt gemoedelijkheid uit en is voorzien van alle gemakken. Het zeer ruime terras grenst aan het vakantiehuis en door de tuindeuren krijgt u een overzichtelijk uitzicht over het terrein. Ook speeltoestellen en sportveldje zijn natuurlijk aanwezig.

't Volderke dat is echt genieten...

Onze groepsverblijven zijn gelegen in het rustieke groene hart tussen de gemeenten Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. In de natuur ontwaken met het geluid van de vogels, lekker buiten tot rust komen en genieten van de weidse uitkijk. Tel daar de Brabantse gezelligheid bij op en...

De sfeervolle ingerichte groepsaccommodaties zijn ruim van opzet, en voorzien van alle gemakken. Alle slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet en zijn tevens toegankelijk voor mindervalide gasten. Er zijn tal van recreatieve mogelijkheden op zeer ruim eigen terrein met speelweide/sportveld en eigen park. Zoekt u een leuke activiteit voor tijdens uw vrienden en/of familieweekend, of wilt u een culinair weekend laten verzorgen dan kunt u gebruik maken van onze kookstudio. Van eenvoudige hapjes tot tapas, van een exclusief diner tot landen thema alles is mogelijk.

´t Volderke dat is echt genieten!

Prijzen van

Groepsaccommodatie 't Volderke - De Schouw

In de omgeving van

Groepsaccommodatie 't Volderke - De Schouw


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie 't Volderke - De Schouw

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie 't Volderke - De Schouw

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken