Zonnewende

Algemene Informatie


Zonnewende
Esscheweg 78
5271 NA  SINT MICHIELSGESTEL
 252    45   6
1
2
3
4
5

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Zonnewende - Sint-Michielsgestel - Noord-Brabant - max. 252 Personen

(Basis)scholen, studentenverenigingen, (sport)clubs, families en andere groepen: onze groepsaccommodatie is geschikt voor al deze gezelschappen.

Slaapvleugels
De slaapvleugels van Zonnewende bestaan uit drie identieke vleugels; vleugel A, B en C. Hierin bevinden zich in totaal 252 bedden. Elke vleugel bestaat vervolgens uit vijf blokken. Deze blokken zijn eenvoudig te scheiden in compartimenten voor gescheiden slaapruimtes. Vanuit de kleinere tweepersoons slaapkamers is eenvoudig overzicht te houden over een complete vleugel. Ieder blok is voorzien van een eigen toegangsdeur zodat ook de veiligheid gegarandeerd is.
Bij Zonnewende overnachten niet meer dan drie groepen tegelijkertijd. Hierdoor kan elke groep in de accommodatie rekenen op voldoende privacy en kan het ongehinderd gebruik maken van de gereserveerde ruimtes.

De 45 slaapkamers hebben een eenvoudige inrichting en zijn voorzien van stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kan eventueel gehuurd worden a € 7,50 per set.

Sanitair
Elk blok is voorzien van een eigen sanitaire unit. Hierin bevinden zich twee toiletten en twee douches. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en een aangepast toilet voor mindervaliden.

Woonkamer
Elke vleugel is voorzien van een eigen woonkamer. Deze gemeubileerde leefruimtes zijn voorzien van een flat-screen televisie en een dvd-speler. Er zijn tevens een koelkast, magnetron, klein vriesvakje, kluisje en EHBO doos aanwezig.
In de woonkamer zijn koffie en thee aanwezig. De afwas van glaswerk mag je zelf doen. Maar het servies mag ook naar de keuken gebracht worden. Je krijgt het dan weer schoon terug.

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie die het hele jaar geopend is? Op een mooie plek in het gezellige Noord Brabant? Een plaats die geschikt is voor minimaal 30 en maximaal 252 gasten? En wil je dat daarbij alle maaltijden inbegrepen zijn? Dan is Zonnewende dé plek voor jou!
Onze verblijven zijn een perfecte locatie voor je schoolkamp, voetbalkamp, familieweekend of teambuilding.

Spelen en rust

Zonnewende is gelegen in een bosrijke omgeving. Kinderen hebben hier alle ruimte om te spelen, hutten te bouwen en te ravotten. Maar de groepsaccommodatie is ook de ideale plek om tot rust te komen. In drie gescheiden en ingerichte woonvleugels met elk een eigen recreatieruimte is er volop mogelijkheid voor een heerlijk verblijf met voor elk wat wils.

NEEM EEN 360 GRADEN BLIK OP ONZE ACCOMMODATIES EN HET BUITENTERREIN!

Wil je meer informatie, beschikbaarheid opvragen of een vraag stellen? Neem contact met ons op!

Foto´s van Groepsaccommodatie Zonnewende

Prijzen van Groepsaccommodatie Zonnewende

In de omgeving van Groepsaccommodatie Zonnewende


De faciliteiten van Groepsaccommodatie Zonnewende

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie Zonnewende

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Esscheweg 78
5271 NA  SINT MICHIELSGESTEL
Telefoonnummer:  +31(0)73-5512425

Video van Groepsaccommodatie Zonnewende