Stichting Ten Vorsel

Algemene Informatie


Stichting Ten Vorsel
Ten Vorsel 1A
5531 ND  Bladel
 51
vorselse molen 1
vorselse molen 2
vorselse molen 3
vorselse molen 4
vorselse molen 5
vorselse molen 6

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen - Bladel - Noord-Brabant - max. 51 Personen

Groepsaccommodatie met 51 slaapplaatsen verdeeld over 11 slaapkamers waarvan 4 met eigen sanitair. De open keuken is ruim en volledig ingericht. De sfeervolle eetzaal met rieten plafond, de zitkuil met open haard en de serre met uitzicht op een oude boomgaard geven het interieur een landelijke, warme uitstraling.  Buiten is er alle ruimte om bijvoorbeeld te voetballen of te volleyballen; ’s avonds kan het kampvuur aan in de speciale kampvuurkuil. 

Landgoed Ten Vorsel, op twee kilometer van het dorp Bladel in de Brabantse Kempen. Daar waar het leven nog gemoedelijk is, waar het, ongeacht het seizoen, altijd genieten is. Fietsen, wandelen, wegdromen bij de open haard in een comfortabele accommodatie of bij het kampvuur in de kampvuurkuil! Om zomaar even wat te noemen. En dat op een echt landgoed met een lange historie van gastvrijheid.
(link naar historie?) Niet verwonderlijk dat sinds de opening van de eerste groepsaccommodatie, Hoeve ten Vorsel, vele families, bedrijven, scholen en verenigingen de weg naar het mooie landgoed gevonden hebben. Om er te genieten van al wat de prachtige omgeving en de vele faciliteiten op het landgoed te bieden hebben.

De accommodaties worden verhuurd aan twee verschillende doelgroepen, ieder met zijn eigen huurtarief. Het verschil in huurtarieven is een uitvloeisel van een belangrijke doelstelling van De Maatschappij van Welstand: het ondersteunen van zwakkeren in de maatschappij. Vanuit die optiek worden de groepsaccommodaties al sinds 1971 gebruikt als locatie voor werkweken van Amsterdamse scholen met leerlingen uit achterstandwijken. De scholen betalen een speciaal, aangepast huurtarief om het voor hun stadse leerlingen mogelijk te maken om op werkweek te gaan in een omgeving waar ze over het algemeen niet of nauwelijks mee in aanraking komen. Veel scholen komen elk jaar weer terug, sommige inmiddels voor de veertigste keer!

Daarnaast kiezen steeds meer families, verenigingen en andere groepen bewust voor een verblijf in de ongerepte natuur van de Brabantse Kempen. In accommodaties die ouderwetse gezelligheid uitademen, maar toch voorzien zijn van alle moderne faciliteiten. Voor deze doelgroep gelden marktconforme huurtarieven.

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Ten Vorsel 1A
5531 ND  Bladel

Video van De Vorselse Molen

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Vorselse Molen