Vakantie Meerlo

Algemene Informatie


Vakantie Meerlo
Hoofdstraat, 13
5864BC  Meerlo
 24    6   6
Buitenaanzicht
Buitenzitje
Even bijpraten
Gezellig samen koken
Keuken aangepast appartement
Limburgs biertje erbij!

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo - Meerlo - Limburg - max. 24 Personen

Toegankelijk vakantieappartement bij groepsaccommodatie De Schuur. U boekt dit luxe tweepersoons appartement standaard naast de 22 persoons groepsaccommodatie De Schuur. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking een heeft aanpassingen en voorzieningen. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is volledig rolstoeltoegankelijk. De zitkamer en keuken zijn ruim ingericht, zodat u zich met rolstoel gemakkelijk kunt bewegen. Hulpmiddelen zijn aanwezig. Heeft u specifieke hulpmiddelen nodig dan overleggen wij graag met u. Aangrenzend aan het appartement is een terras. Voor scootmobielen is er een overdekte stalling met oplaadpunt.Groepshotel

Groepshotel De Schuur ligt vast aan het karakteristieke herenhuis van Vakantie Meerlo. De Schuur dateert uit 1600 en is verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen. In De Schuur bevinden zich zes slaapkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. De gezamenlijke verblijfsruimte is ruim genoeg om tot 56 personen te verblijven. De Schuur is daarom makkelijk te combineren met Het Herenhuis of ’t Kasteelke ingeval uw groep groter is dan 22 personen (Zoekt u dit, laat dat dan weten via uw reserveringsaavraag).

U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige hulpmiddelen. Indien u speciale hulpmiddelen of professionele hulp/verzorging nodig heeft kunt u deze via Comfort Zorrg of uw eigen ziektekostenverzekering regelen en op het vakantieadres laten bezorgen.

Omgeving

Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg aan het natuurgebied "De Oude Maasarm". Een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie., Het ligt 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. Vanaf de vakantiewoning is het 15 tot 20 minuten rijden naar de vele mooie wandelgebieden het Nationaal park Maasduinen.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming
Boxspringbedden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset
loungestoelen
Picknick set

Faciliteiten Keuken

Vaatwasser
Koffiezetter
Koelkast

Faciliteiten Kinderen

Babymeubilair
Campingbedje
Kinderstoel
Box

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoofdstraat, 13
5864BC  Meerlo
Telefoonnummer:  +31 (0)6-53116390

Video van Vakantie Meerlo

Mijn laatst bekeken plekken

Vakantie Meerlo