Bovenste Bos

Algemene Informatie


Bovenste Bos
Terzieterweg 48
6285 NE  Epen
 60
1
2
3
4
5
6

Groepsaccommodatie De Deel - Epen - Limburg - max. 60 Personen

De Deel is een grote gezellige groepsaccommodatie in wat ooit een boerderij was. Nu is het een sfeervol ingerichte ruimte die alles in zich heeft om het gezellig te maken. Met de knapperende open haard en het aan te passen sfeerverlichting zijn alle voorwaarden aanwezig voor een gezellig verblijf.

Verder is er beneden een grote keuken (met professionele vaatwasser) en een aparte eetzaal die in verbinding staat met een zonnig buitenterras. Zo kunt u heerlijk buiten ontbijten en kijkt u naar de glooiende heuvels, het bos in de verte en koeien of paarden grazend in het aangrenzende weiland.

Op de verdieping rond de vide zijn 12 mooie kamers gesitueerd voor twee of vier personen. Ze zijn smaakvol ingericht en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet.

“De Deel” is uitermate geschikt voor grotere groepen, maar ook kleinere gezelschappen maken er graag gebruik van omdat deze accommodatie bij uitstek een gezellige en sfeervolle uitstraling heeft.

Recreatie 

Het "Bovenste Bos" is een groepsaccommodatie, landelijk gelegen tussen het bekende Epen in de bosrijke uitlopers van de Belgische Ardennen. De totale accommodatie Het Bovenste Bos biedt twee verhuurmogelijkheden: De Bronnetjeshof voor 34 personen en De Deel voor 60 personen. Een combinatie van deze twee accommodaties is ook mogelijk.

De accommodaties bieden naast een zeer comfortabele hoeveelheid binnenruimte, een sfeervolle verblijfsruimte met open haard, grote keuken met professionele vaatwasser, aparte eetzaal, slaapkamers van 4-2 personen alle met eigen douche en toilet op de kamer.

Omgeving

Het is een ideale plek o.a. voor familiebijeenkomsten, zorgvakanties, school-werkwerken, bedrijfuitjes vakantieweken en studiegroepen.
Er is een groot scala aan recreatieve mogelijkheden. Naast een aantal sporten op eigen terrein (volley, voetbal, korfbal en tafeltennis)
biedt de omgeving vele mogelijkheden op gebied van sport, kunst en cultuur.
(Aken, Maastricht en Luik) Ook het subtropische zwembad Mosaqua in Gulpen en het thermale bad Thermae 2000 in Valkenburg zijn geliefd bij onze gasten.

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Deel

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Deel

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Deel


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Deel

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Deel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Terzieterweg 48
6285 NE  Epen
Telefoonnummer:  043-455 13 42

Video van De Deel

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Deel