Vakantie Meerlo

Algemene Informatie


Vakantie Meerlo
Hoofdstraat, 13
5864BC  Meerlo
 12    3
2
3
4

Groepsaccommodatie Het Herenhuis - Meerlo - Limburg - max. 12 Personen

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. In het Herenhuis is een luxe groepsverblijf gerealiseerd voor 8 personen. De accommodatie is ruim en stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken van deze tijd. In de tuin geniet u van het uitzicht over het natuurgebied de Oude Maasarm. Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat! Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden. Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

De eeuwenoude karakteristieke panden van Vakantie Meerlo liggen aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo en aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. Noord-Limburg is een streek met vele musea, bezienswaardigheden, activiteiten en talloze fiets- en wandelroutes door de gemoedelijke dorpjes, langs de Maas en door mooie natuurgebieden en –parken.

Het groepsverblijf Het Herenhuis (8p) en ’t Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvol ingerichte ruimte aan 15 gasten en kunnen ook afzonderlijk gehuurd worden. Het Herenhuis is voorzien van een volldige ingerichte keuken voor 16 personen. Beide accommodatie zijn voorzien van ruime zitkamers.

Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat! Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden. Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

U kunt hier ook een feest geven voor 200 personen (De Schuur, wel zonder overnachting)

Foto´s van

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

Prijzen van

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Het Herenhuis


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten Buiten

Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoofdstraat, 13
5864BC  Meerlo
Telefoonnummer:  +31 (0)6-53116390

Video van Het Herenhuis

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Het Herenhuis