Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 40    70   70
2
3
4
5
6
Kasteel De Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Kapel - Baarlo - Limburg - max. 40 Personen

Een kapel als vergaderzaal: een wel heel bijzondere, inspirerende setting voor grote vergadergroepen. Deze vergaderruimte van Kasteel de Berckt heeft een capaciteit tot 250 personen. Vergaderen in de Kapel is een beleving op zich: hoe inspirerend kan een ruimte zijn?! Het hoge boogplafond en de enorme glas-in-lood ramen maken de kapel tot een zeer prettige open en lichte ruimte. De kapel beschikt over een geluidsinstallatie en een groot professioneel beamerscherm op de vaste wand. In theateropstelling geschikt voor groepen tot 250 personen. Er zijn natuurlijk diverse opstellingen mogelijk. Door de directe verbinding met de prachtige binnenplaats zijn er goede combinaties mogelijk van vergaderen en activiteiten binnen en buiten.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Prijzen van

Groepsaccommodatie Kapel

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Kapel


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Kapel

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Kapel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Kapel

Mijn laatst bekeken plekken

Kapel