Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 40    8   8
1
2
3
4
Kasteel De Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken - Baarlo - Limburg - max. 40 Personen

Poortgebouw Keuken is een ruime vleugel van het kasteel met 8 slaapkamers. Het dateert uit de 17e eeuw en is op de keldergewelven na het oudste gedeelte van het kasteel. Vroeger waren het de dienstwoningen van het Kasteel en hier werd het eten voor het personeel bereid. Dit gedeelte is daarom soms ook beschikbaar voor zelfverzorging

Dit monumentale gedeelte is in 2012 grondig aangepast. Alle kamers werden voorzien van douche en toilet. De opgave was vooral daardoor de sfeer en authenticiteit niet aan te tasten. Dat leidde soms tot bouwkundige hoogstandjes.

De woonkamer van dit poortgebouw hangt tot aan het plafond toe vol met oude schilderijen die voorheen door het hele kasteel te vinden waren. Poortgebouw Keuken heeft een eigen terras aan de binnenplaats van het kasteel. De beschutte ligging zorgt voor een lekker lang ‘terrasseizoen’.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Foto´s van

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken

Prijzen van

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken

Algemene filters

Eenpersoonsbedden

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Poortgebouw Keuken

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Poortgebouw Keuken

Mijn laatst bekeken plekken

Poortgebouw Keuken