Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 10000    10   10
1
2
3
4
5
6
Kasteel de Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Berlion - Baarlo - Limburg - max. 10000 Personen

Het Berlion is één van de oudste gedeeltes van het kasteel , heeft een oud, authentiek café en een kapel! Hier kun je nog goed zien dat het kasteel 100 jaar als klooster is gebruikt.

De trapjes en smalle gangetjes geven deze kasteelvleugel een bijzonder karakter en laten de kamertjes zien waar de aankomende kloosterlingen werden ondergebracht. Het Berlion ligt ook vlakbij de binnenplaats als ontmoetingscentrum in de zon. De nooduitgang die gemaakt is voor een veilig gebruik is al een kunstwerk op zich en gemaakt van oeroude antieke materialen. In sommige kamers herken je dat de mensen vroeger niet zo groot waren. De ruimte om toch nog douche en toilet op die kamers te maken was beperkt maar is meestal gelukt. De kleinere opzet van dit gedeelte zorgt samen met het gebruik van natuurlijke materialen zoals leem en hout voor een gezellige, knusse sfeer.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Prijzen van

Groepsaccommodatie Berlion

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Berlion


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Berlion

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Berlion

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Berlion

Mijn laatst bekeken plekken

Berlion