Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 30    6   1
1
2
3
4
5
6
Kasteel De Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij - Baarlo - Limburg - max. 30 Personen

Een luxe woonkamer in de oorspronkelijke kaarsenmakerij is het centrale punt van dit compartiment. De aangrenzende badkamer heeft zelfs een bubbelbad! Hier omheen liggen 6 slaapkamers.

De vorige eeuw bewoonden kloosterlingen het kasteel. In de huidige woonkamer hebben zij 100 jaar lang duizenden kaarsen gemaakt. De kaarsenmaker in de woonkamer herinnert nog altijd aan deze geduldige handenarbeid. De Kaarsenmakerij ligt op de begane grond, vlak bij het restaurant en is dus ook geschikt voor groepen met deelnemers die slecht ter been zijn. De Kaarsenmakerij heeft een eigen terras met uitzicht op de gracht.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Foto´s van

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij

Prijzen van

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij

Algemene filters

Jacuzzi

Faciliteiten Buiten

Terras

Faciliteiten Overige

Aan het water

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Kaarsenmakerij

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Kaarsenmakerij

Mijn laatst bekeken plekken

Kaarsenmakerij