Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 100    25   25
2
3
4
5
6
7
Kasteel De Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Grand Cafe - Baarlo - Limburg - max. 100 Personen

Het Grand Cafe is een groot eigen gedeelte van het kasteel. Het bijbehorende cafe, luisterend naar dezelfde naam, is met zijn hoge plafond en statige bar absoluut de place-to-be. De bijbehorende slaapkamers liggen in de directe nabijheid.

Het is dat u door de grote ramen de slotgracht en de eeuwenoude bomen ziet, anders zou u toch echt denken in een statig stadscafe te vertoeven. Via de beamer of het plasmascherm kunt u rechtstreeks vanaf de bar de voetbalwedstrijd of gezellige familiefilm bekijken. Of wat denkt u van een karaoke-wedstrijd? Wellicht het begin van een grote muzikale carriëre!

Wilt u het feestgedruis even ontvluchten? Aangrenzend aan het Grand Café ligt de prachtige centrale hal van het Kasteel. Terwijl u zich met een drankje neervlijt in een comfortabele fauteuil, bewondert u de kunst en de ornamenten. Aan een kant ziet u de binnenplaats, aan de andere kant de centrale ingang. Zo voelt dat dus, een echte societeit!

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Foto´s van

Groepsaccommodatie Grand Cafe

Prijzen van

Groepsaccommodatie Grand Cafe

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Grand Cafe


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Grand Cafe

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Grand Cafe

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Grand Cafe

Mijn laatst bekeken plekken

Grand Cafe