Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 500    63   63
1
2
3
4
5
6
Kasteel De Berckt Baarlo Limburg

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij - Baarlo - Limburg - max. 500 Personen

Geheel in oude stijl herbouwde boerderij met 2 grote feestzalen, 2 vergaderzalen en 32 slaapkamers. Dit gebouw is zo apart, dat vind je nergens. Het gebouw lijkt er al eeuwen te staan. Vergaderen, dansen, dineren en overnachten gaan hier hand in hand. Prachtige middeleeuwse open haarden completeren het geheel.

Door zijn veelzijdigheid is het gebouw geschikt voor zowel private als zakelijke bijeenkomsten van enkel- of meerdaagse aard. Een ontdekkingstocht door het gebouw is al een belevenis op zich.

De milieuvriendelijke bouwstijl maken de Kasteelboerderij een toonbeeld van hergebruik wat tegenwoordig aangeduid wordt als Cradle to Cradle: De muurstenen zijn afkomstig van de oude stadsmuur van Venlo, er is maximaal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals natuursteen en leem en de schilderkunst is gecreËerd met verf afkomstig van het milieustation.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Foto´s van

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij

Prijzen van

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Open haard
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Kasteelboerderij

Mijn laatst bekeken plekken

Kasteelboerderij