Kasteel de Berckt

Algemene Informatie


Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
 250    70   70
1
2
3
4
5
6
7

Groepsaccommodatie Gehele kasteel - Baarlo - Limburg - max. 250 Personen

Voor grote gezelschappen bestaat de mogelijkheid het gehele kasteel af te huren. Alle cafeetjes, vergaderzalen en slaapvertrekken staan exclusief tot uw beschikking. Stap in de wereld van vroeger en laat de tijd stilstaan. Creëer precies die sfeer die je voor ogen hebt. Binnen de grachten van de Berckt is dat je eigen wereld. Dat wordt een herinnering voor jaren. Bij exclusief gebruik zijn er veel speciale mogelijkheden zoals met de aankleding van het kasteel, het programma en het eten.

Een 'eigen' kasteel, dat voelt toch wel heel bijzonder. De flexibele instelling van het management en personeel maakt veel mogelijk waardoor u al gauw het gevoel krijgt zelf de kasteelheer te zijn.

Geniet van de rust van vroegere tijden. Kasteel de Berckt is oorspronkelijk een kasteel uit de twaalfde eeuw, herbouwd in 1838 in een Italiaanse stijl De Berckt is gelegen bij de Maas, in een eigen park van 24 ha. Het park bevat binnen de grachten en de tuinmuren vele eeuwenoude en ook exotisch bomen.

Door de verzorgde arrangementen biedt Kasteel de Berckt u een verrassend vrijetijdsgevoel. Uw groep verblijft in een eigen gedeelte van het kasteel met een eigen zitruimte, café en/of vergaderzaal. Buiten is er de enorme kasteeltuin met grachten en vijvers. Het kasteel en de omgeving nodigen uit tot recreatie in adellijke stijl. Dobber rond in een roeibootje op de gracht, in de schaduw van de monumentale tulpenbomen. Schuif daarna aan voor een Bourgondische maaltijd. En drink een kroes of een pint geestrijk vocht. Het historische gevoel dat u op de Berckt krijgt wordt versterkt als u Baarlo of, aan de overkant van de Maas, Steyl bezoekt.

Proef de tijden van weleer ...

Foto´s van

Groepsaccommodatie Gehele kasteel

Prijzen van

Groepsaccommodatie Gehele kasteel

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Gehele kasteel


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Gehele kasteel

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Open haard
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Gehele kasteel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Berckt 1
5991 PD  Baarlo
Telefoonnummer:  +31 (0)77 477 1385

Video van Gehele kasteel

Mijn laatst bekeken plekken

Gehele kasteel