De Braampeel

Algemene Informatie


De Braampeel
Doorbrand 2
6086 PK  Neer
 21

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen - Neer - Limburg - max. 21 Personen

In het rustieke dorpje Neer in Midden-Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. AandeHammermolen is een sfeervolle chique accommodatie waar u indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In onze luxe residence kunt u op hoog niveau overnachten, dineren, trouwen, feestelijk vertoeven en bovenal elegant samen zijn.

U bent van harte welkom!

AandeHammermolen is een statige, prachtig vakantieverblijf in Limburg met majestueuze trekjes. Het gebouw is een voormalige pastorie en is aan de buiten- en binnenkant in ere gehouden. Een groot gebouw met imposante entree en hoge ramen. Aan de achterzijde vindt men een heerlijk terras in het groen. De voorzijde kenmerkt zich door groen, van wat eens een moestuin en mooie boomgaard was.

Binnen in de groepsaccommodatie in Limburg ervaart de gast een sublieme combinatie van hedendaags comfort en elegantie uit het verleden. De kenmerkende elementen van de ooit zo trotse pastoriewoning bepalen sfeer en uitstraling. AandeHammermolen, de groepsaccommodatie in Maasdorp Neer in Limburg, is uitstekend geschikt voor groepen zakelijke en particuliere gasten die hoge eisen stellen aan hun verblijf. AandeHammermolen is een exclusieve verblijfsaccommodatie waar men kan overnachten, vertoeven en vertieren.

Prijzen van

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen

In de omgeving van

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Doorbrand 2
6086 PK  Neer
Telefoonnummer:  +31 (0)475 43 05 16

Video van AanDeHammermolen

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

AanDeHammermolen