Pageborg

Algemene Informatie


Pageborg
Hoveniersweg 1
9502 BW  Stadskanaal
 150
1
2
3
4
5
6
7
8

Groepsaccommodatie De Pageborg - Stadskanaal - Groningen - max. 150 Personen

De Pageborg beschikt over een ruime, multifunctionele zaal waar 150 personen aan tafels kunnen plaatsnemen. De zaal is voorzien van diverse audiovisuele faciliteiten zoals een beamer en geluidsinstallatie, waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.

De multifunctionele ruimtes hebben, net als de rest van het gebouw, een warme en natuurlijke uitstraling, waar u zich als gast behaaglijk op uw gemak zult voelen. De multifunctionele ruimtes lenen zich goed als workshopruimtes of deelvergaderruimten.

De slaapcapaciteit van de groepsaccommodatie bedraagt 150 bedden, verdeeld over achttien kamers voor 2 tot 4 personen en tien kamers voor 3 tot 6 personen. Deze slaapkamers zijn allemaal voorzien van luxe boxspring bedden.

Bij het gebruik van de groepsaccommodatie kunt u gratis gebruik maken van het subtropische zwembad en wedstrijdbad tijdens de reguliere openingstijden. Natuurlijk is er veel meer te beleven in het sportcomplex; zo is er een sporthal, solarium en een fitnesscentrum en zijn er tennis- en squashbanen. Gebruik hiervan is in overleg mogelijk.

Bent u met een groep met meer dan 150 personen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. In dat geval is het mogelijk om meerdere bungalows en/of appartementen op ons vakantiepark te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Pageborg is een gezellige en sportieve groepsaccommodatie voor 50 tot 150 personen. De accommodatie is ruim opgezet en biedt naast comfortabel overnachten diverse mogelijkheden om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Met 28 slaapkamers voor 4 tot 6 personen biedt de Pageborg slaapgelegenheid aan 150 personen. Ook voor activiteiten en uitstapjes volledig op maat denken wij graag met u mee. De accommodatie beschikt over een gezellige foyer, een grote multifunctionele zaal en een moderne keuken. Bij de huur van de Pageborg kunt u tevens gebruik maken van het grasveld voor de accommodatie en de vuurplaats, waar u het met uw groep gezellig laat kan maken. Ook de huur van onze sporthal of het exclusief gebruik maken van het zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Als gast van de groepsaccommodatie kunt u binnen de geldende openingstijden gebruik maken van het subtropisch zwembad en wedstrijdbad in het nabijgelegen sportcomplex. Natuurlijk is daar veel meer te beleven. Zo is er een sporthal, solarium en een fitnesscentrum en zijn er tennis- en squashbanen. Ook een verzorgde catering en/of activiteitenprogramma organiseren wij graag voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere mountainbiketocht of een potje Outdoor Lasergame?

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Pageborg

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Pageborg

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Pageborg


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Pageborg

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Pageborg

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoveniersweg 1
9502 BW  Stadskanaal
Telefoonnummer:  0599-61 10 00

Video van De Pageborg

Mijn laatst bekeken plekken

De Pageborg