De Elzenhoeve

Algemene Informatie


De Elzenhoeve
Eerste Kruishaarseweg 9
3862RT  Nijkerk
 100
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 1
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 2
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 3
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 4
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 5
De elzenhoeve Nijkerk Gelderland 6

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Elzenhoeve - Nijkerk - Gelderland - max. 100 Personen

De groepsaccomodatie op De Elzenhoeve is gelegen in een bosrijke omgeving en direct aan diverse wandel- en fietsroutes zoals de Veluwe Gazellenroute. Op 5km fietsen over de binnenwegen door de landerijen vindt u het Nijkerkse (Surf)strand aan het Veluwemeer. U kunt bij ons genieten van een landelijke rust, waarbij u niet ondergaat in massatoerisme. De volledig uit steen opgetrokken gebouwen bestaan uit een verbouwde boerderijschuur tot een sfeervolle ruime recreatiezaal met aangrenzende aparte slaapzalen en keurige sanitaire voorzieningen, die voldoen aan de eisen van deze tijd, zonder evenwel de nostalgische sfeer van het Oud Hollandse aan te tasten.

Velen hebben er al genoeglijke uurtjes doorgebracht.Voor kinderen is het hier een waar eldorado; vrij van verkeer, kunnen ze er naar hartelust spelen. Er is ruimte in overvloed. Zie verder onder Faciliteiten.

De groepsaccomodatie en sanitaire voorzieningen voldoen aan de brand- en veligheidseisen, en zijn volledig verwarmd door middel van centrale verwarming zodat het ook s’ winters goed toeven is.

In de winter hanteren wij extra aantrekkelijke tarieven.

Deze groepsaccomodatie wordt altijd aan 1 groep verhuurd, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

FACILITEITEN
De recreatiezaal
De recreatiezaal is voorzien van gezellige nostalgische sfeerverlichting, een ruime bar met barkrukken, die ook als uitgifte van de volledig ingerichte keuken kan dienen. Direct aan de keuken grenst een bijruimte voor opslag van levensmiddelen met daarin een grote vriezer. De keuken is voorzien van proffesionele horeca apparatuur, waarmee u uw eigen maaltijden kunt bereiden. In de zaal kunt u diverse doe- en eetopstellingen creëren door de opstelling van de tafels en stoelen naar gelang in te delen. Bij mooi weer doet u dat waarschijnlijk buiten,op de “binnenplaats” waarvoor speciaal meubilair tot uw beschikking staat. Sanitaire voorzieningen met wastafels en spiegels zijn ook in dit gebouw aanwezig.

De slaapzalen
Aangrenzend aan de recreatiezaal vindt u de slaapzalen, welke zijn onderverdeeld in 5 aparte zalen, met ieder 20 slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden met polyeter matrassen en overtrekken. De slaapzalen zijn voorzien van plavuizen vloeren en centrale verwarming evenals een verwarmd nachtsanitair. Het geheel heeft een nostalgisch uiterlijk zoals u op de foto kunt zien.

Sanitaire voorzieningen
Direct naast de slaapzalen zijn de hoofdsanitaire voorzieningen gesitueerd. De dames en heren sanitair met douches zijn ieder in een apart gebouw en voorzien van centrale verwarming. Dit sanitair wordt dagelijks door ons hygienisch schoongehouden en gecontroleerd volgens de laatste normen.

De Elzenhoeve is de plaats voor een een uitgebreide kampeer- en Groepsaccommodatie. Met of zonder activiteiten bieden wij een complete accommodatie voor groepen tot 100 personen op basis van zelfverzorging.
Ook voor het kamperen met tent, tourcaravan of camper bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijzen van Groepsaccommodatie De Elzenhoeve

In de omgeving van Groepsaccommodatie De Elzenhoeve


De faciliteiten van Groepsaccommodatie De Elzenhoeve

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie De Elzenhoeve

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Eerste Kruishaarseweg 9
3862RT  Nijkerk
Telefoonnummer:  033-2451736

Video van Groepsaccommodatie De Elzenhoeve