Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Algemene Informatie


Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum
Edeseweg 122
6721 KE  Bennekom
 40    8   8
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Aanzicht
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Zij-Aanzicht
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Speeltuin
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Zaal
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Bar
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Tafelvoetbal
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Kampvuur
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Keuken
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Hal
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Slaapkamer
de-Barg-Gelderland-Bennekom-40-personen-Badkamer

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Barg - Bennekom - Gelderland - max. 40 Personen

Zoekt u een accommodatie met een grote recreatie/ feestzaal? Dan is de Barg de perfecte locatie voor uw groep. De Barg is helemaal rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan 40 personen. Uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen, of (school) kampen. Een unieke locatie op de Veluwe!

u totaal 8 slaapkamers voor 4, 5 en 6 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee boxspring bedden en een stapelbed. Elke slaapkamer heeft zijn eigen douche en toilet. In de grote leefruimte is een apart zit- en eetgedeelte. De keuken is compleet en professioneel ingericht. De accommodatie voldoet aan de nieuwste eisen en is daardoor ook zeer geschikt voor mindervalide personen. Er is een invalidentoilet en alles bevindt zich op begane grond.

In De Barg heeft u ook de beschikking over een grote recreatie/ feestzaal en is zeer geschikt voor koren of muziekverenigingen.

Uw werk conferentie in De Barg? Ook geen enkel probleem, want we bieden ook volledige catering aan. Zo kunt u direct aan de slag en hoeft u niet na te denken over eten en drinken.

Zoekt u een heerlijke plek midden in het bos, een plek waar u kunt ontspannen en waar u helemaal op uw gemak bent? Boerderij Hoekelum heet u van harte welkom!

Welkom op Boerderij Hoekelum! Verscholen in het bos tussen Ede en Bennekom is deze voormalige kaasboerderij een heerlijke plek om te vertoeven. Op Boerderij Hoekelum zijn de voormalige stallen verbouwd tot professionele groepsaccommodaties die voldoen aan de nieuwste wensen en eisen. Elke accommodatie heeft een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen.

Onze locaties zijn geschikt voor familiereünies, een weekend met vrienden, maar juist ook voor verenigings- en schoolkampen of werkconferenties en workshops. In onze koffiekamer kunt u ook genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een luxe high tea.

Door de unieke, bosrijke ligging van boerderij Hoekelum beschikken wij over een Nachtspelbos. Voor de kinderen is er een speeltuin, pingpongtafel en een voetbalveldje aanwezig. Een bezoekje in de Korenschuur om de koeien te aaien, is natuurlijk ook een fantastische ervaring. We zien u graag in Bennekom!

Prijzen van Groepsaccommodatie De Barg

In de omgeving van Groepsaccommodatie De Barg


De faciliteiten van Groepsaccommodatie De Barg

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie De Barg

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Edeseweg 122
6721 KE  Bennekom
Telefoonnummer:  0318632312

Video van Groepsaccommodatie De Barg

Mijn laatst bekeken plekken

Groepsaccommodatie De Barg