Groepshotel De Tienhoeve

Algemene Informatie


Groepshotel De Tienhoeve
Handwijzersdijk 8
7255 MJ  Gelderland
 45    16   16

Groepsaccommodatie Tienhoeve - Hengelo - Gelderland - max. 45 Personen

Wij bieden u een onbezorgd weekendje of midweek weg, waar u in alle rust van de omgeving heerlijk kunt genieten van de natuur. Het ongedwongen leefklimaat zal u uw beslommeringen en spanningen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waarnaar u opzoek bent. Bij De Tienhoeve vindt u het comfort van een hotel en de entourage, en rust van de Achterhoek.

Groepshotel De Toenhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het natuurschoon in de meest oorspronkelijke staat aantreffen. De Tienhoeve beschikt over twee huiskamers met televisie en de eetzaal annex feestzaal met bar, zijn voor gemeenschappelijk gebruik. In het gehele gebouw is draadloos internet mogelijk. U kunt ervoor kiezen om uw verblijf geheel door De Tienhoeve te laten verzorgen. Wilt u liever zelf koken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Er kunnen verschillende arrangemente geboekt worden zoal; een ezel-arrangement, Wijn arrangement, of gewoon een standaard arrangement waarbij u de dag zelf invult. De Tienhoeve grenst aan een mooie familiecamping, waarvan de faciliteiten ook tot uw beschikking staan.

Al het moois uit de Achterhoek…

Al het moois uit de Achterhoek...

Wij bieden u een onbezorgd weekend of midweek weg, waar u in alle rust heerlijk kunt genieten van de omgeving en de natuur en dit allemaal vanuit uw eigen vakantiehuis. Het ongedwongen leefklimaat zal u uw beslommeringen en spanningen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waarnaar u opzoek bent. Bij De Tienhoeve vindt u het comfort van een hotel en de entourage, en rust van de Achterhoek.

De Tienhoeve beschikt over twee huiskamers met televisie en de eetzaal annex feestzaal met bar, zijn voor gemeenschappelijk gebruik. In het gehele gebouw is draadloos internet mogelijk. U kunt ervoor kiezen om uw verblijf geheel door De Tienhoeve te laten verzorgen, wilt u liever zelf koken? Ook dit is mogelijk. Uw gastheer en gastvrouw zorgen ervoor dat u niets tekort komt. Er kunnen verschillende arrangementen geboekt worden zoals; een ezel-arrangement, wine en Spice arrangement, tapas-arrangement of gewoon een standaard arrangement waarbij u de dag zelf invult. De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het natuurschoon in de meest oorspronkelijke staat aantreffen.

Al het moois uit de Achterhoek…

Foto´s van

Groepsaccommodatie Tienhoeve

Prijzen van

Groepsaccommodatie Tienhoeve

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Tienhoeve


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Tienhoeve

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Tienhoeve

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Handwijzersdijk 8
7255 MJ  Gelderland
Telefoonnummer:  0575- 467707

Video van Tienhoeve

Mijn laatst bekeken plekken

Tienhoeve