De Wildwal

Algemene Informatie


De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren
 66    9   9
2
3
4
5
6
7

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen) - Lunteren - Gelderland - max. 66 Personen

De Wildwal levert u de beste kwaliteit. U merkt direct hoe goed dit verblijf zich leent voor bijvoorbeeld studiedagen, coaching of een klein congres. Deze huisvesting heeft plaats voor maximaal 66 personen en heeft draadloos internet. De Eekhoorn is rolstoeltoegankelijk en heeft aangepast sanitair.

Gezellige huiskamer
De woonkamer straalt ruimte, sfeer en huiselijkheid uit. Rond de openhaard staan de knusse banken en fauteuils al voor u klaar. Naast de zithoek en de vele tafels en stoelen, heeft deze congres accommodatie een eigen podium met audio- en videoapparatuur, een bar en een televisie.

Moderne keuken
Natuurlijk kookt u in een keuken van deze tijd. Het extra grote gasfornuis staat zijn mannetje in een flinke groep. Naast een vaatwasser beschikt u over grote koelkasten, een koffiezetapparaat en een magnetron. Uw studiedagen, coaching of congres worden in de Eekhoorn altijd een succes.

Ruime slaapkamers
Deze congres accommodatie heeft 9 slaapkamers. Er zijn 6 kamers met 4 en 3 kamers met 3 stapelbedden. Ook in dit verblijf liggen de badkamers en slaapkamers naast elkaar. Bovendien hebben alle slaapruimtes en badkamers vloerverwarming. De rolstoel toegankelijke slaapkamer heeft een aangepaste douche en toilet. Zie voor een indruk van dit onderkomen de plattegrond.

Buitenhuis
De Eekhoorn is een congres accommodatie die u verrast u met een eigen terras en een kolossaal speelveld. Kinderen en volwassenen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Voor de kleintjes staan er een schommel, klimrek en wip wap. Het terras biedt u zon en schaduw en een vaste tafeltennistafel. Een potje volleybal? Waarom niet. Op elk speelveld hangt voor u een volleybalnet. Houdt u meer van voetballen of basketballen? Het is allemaal mogelijk.

Bent u op zoek naar een modern, rolstoel toegankelijk en centraal gelegen groepsverblijf op de Veluwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Wildwal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, verenigingen en schoolkampen. Bovendien is de omgeving zeer kindvriendelijk. Daarbij is de bosrijke streek fantastisch om te wandelen en te fietsen. Als familie, vereniging of school bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. U verblijft op basis van zelfverzorging. Lunteren is uitstekend bereikbaar, per auto of openbaar vervoer.

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen)

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen)

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen)


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen)

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Eekhoorn (66 Personen)

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren
Telefoonnummer:  0318-48 23 95

Video van De Eekhoorn (66 Personen)

Mijn laatst bekeken plekken

De Eekhoorn (66 Personen)