Groepsaccommodatie de Eek

Algemene Informatie


Groepsaccommodatie de Eek
Eekstraat 3
7221 NC  Steenderen
 20    7   3
Groepsaccommodatie de Eek - binnenplaats
Groepsaccommodatie de Eek - Bronkhorst
Groepsaccommodatie de Eek - De Deel
Groepsaccommodatie de Eek - skelters
Groepsaccommodatie de Eek - slaapkamer
Groepsaccommodatie de Eek - vogelvlucht perspectief
Groepsaccommodatie de Eek - Woonkamer

Groepsaccommodatie de Eek - Steenderen - Gelderland - max. 20 Personen

Onze grote eeuwenoude IJsselhoeve  ‘de Eek ‘ is in stijl verbouwd tot een fijne comfortabele accommodatie in de Achterhoek. De boerderij is voorzien van een unieke half overkapte Binnenplaats ( 120 m2) met vuurkorf en BBQ en een grote overdekte schuur de Deel ( 225 m2).
Met een grote tuin met gazons ( 5000m2) met verhoogde terrassen met uitzicht op de boomgaard en landerijen is er rust, ruimte en privacy ( geen andere groep aanwezig) voor jong en oud.

Een royale woonkamer met zitjes, een lange eettafel voor de hele familie, een openhaard en een luxe open keuken die van alle gemakken is voorzien. Begane grond met vloerverwarming, geheel gelijkvloers en daarmee ook geschikt voor mindervaliden. 

Op de begane grond  bevinden zich  3 slaapkamers ( 3 x 2 pers.) en één grote badkamer met douche, ligbad en aangepast toilet. Op de verdieping  bevinden zich 4 slaapkamers ( 2 x 2 pers., 1x 4 pers. en 1 x 6 pers.) en 2 badkamers met douche en toilet. Alle 7 slaapkamers zijn voorzien van een luxe wastafel en van éénpersoons box spring bedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
Er kunnen 20 personen overnachten.  Met twee  kinderbedjes die op een slaapkamer  bijgeplaatst kunnen worden mogen er nog twee baby’s / kinderen extra overnachten.

Voor de kinderen zijn er onze pony's en geiten, een voetbalveld, een trampoline, een zandbak en schommels. Er zijn 15 skelters  en in de grote speelschuur de Deel  staat een tafeltennistafel, een voetbalspel  en is een darts baan.

De oude Hanzesteden Doesburg en Zutphen en het kleinste stadje van Nederland  Bronkhorst zijn een bezoekje zeker waard. Dichtbij en leuk om te bekijken : Bierbrouwerij de Bronckhorster Brewing Company , Forellenvijver Breukink, het Achterhoeks Planetarium en twee nog werkende  Windmolens .

Het is een prachtige omgeving om te gaan wandelen (de Eek is punt 83 in het Achterhoeks Wandelnetwerk) , te fietsen  of om met “een Ducktoer Eendje”  langs  de IJssel  en door de Achterhoek te toeren. De fietsen staan klaar en kunt u op onze locatie huren.

Prijzen van

Groepsaccommodatie de Eek

In de omgeving van

Groepsaccommodatie de Eek


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie de Eek

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie de Eek

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Eekstraat 3
7221 NC  Steenderen
Telefoonnummer:  +31 (0) 575 - 451 274

Video van de Eek

Mijn laatst bekeken plekken

de Eek