Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 200    0

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek - Oldebroek - Gelderland - max. 200 Personen

Als groep is het mogelijk om de complete locatie in Oldebroek af te huren. Zo heeft u de beschikking over het hoofdgebouw met twee groepsaccommodaties, het groepshuis Sparren, de Bos lodges, kampvuurplaatsen, sportvelden en veel ruimte zowel binnen als buiten. Volledige exclusiviteit op het terrein is bespreekbaar!

Onze groepslocatie is zeer geschikt voor evenement, festival en meer..

De locatie bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie met diverse recreatiezalen en verschillende slaapkamers. Daarnaast staat er op het terrein een op zichzelf staande groepsverblijf (Sparrenhuis) bestaande uit een recreatiezaal, sanitair en slaapkamers. Verder krijgt u nog de beschikking over de Bos lodges met een recreatie lodge, sanitair units en slaaplodges. De locatie is geschikt voor groepen van 170 t/m 200 personen.

De recreatiezalen bestaan uit tafels en stoelen, conferentiestoelen fauteuils. Er zijn 2 huiskamers aanwezig met een gezellig zitje, loungebanken, houtkachel, televisie en een kitchenette. Daarnaast zijn er meerdere terrassen met zitjes in de vorm van picknicksets en terrasmeubilair. Wi-Fi is gratis en heeft volledige dekking in alle groepsaccommodaties en op de terrassen.

Keuken

De locatie beschikt over vier keukens. In het hoofdgebouw zijn twee keukens: Een ruime keuken grenzend aan de grote recreatiezaal. De keuken bestaat uit een twee keer een 5-pits gasfornuis (10 pitten), Grote koeling, Koelkast met vriesvak, Oven, horeca koffiezetapparaat, Waterkoker, magnetron met ovenfunctie, wasbak met voorspoeler en een professionele vaatwasser.

De keuken grenzend aan de kleine recreatiezaal beschikt over een 6-pits gasfornuis, dubbele koeling met vriesvak, magnetron met ovenfunctie, dubbele vaatwasser, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker en senseo-apparaat.

Een andere keuken bevindt zich in groepsaccommodatie het Sparrenhuis bestaat uit een open keuken die in barvorm is geplaatst en bestaat uit een 6-pits gasfornuis met oven, dubbele vaatwasser, 2 koelingen met vriesvak, barkoeling, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso koffiemachine en complete inventaris.

De Bos lodges heeft een open keuken en bestaat uit een 4-pits elektrisch fornuis, combi-magnetron, ruime koeling, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso apparaat en complete keukeninventaris.

De keukeninventaris is afgestemd op ruim 190 personen.

Slaapkamers

De groepsaccommodatie bestaat uit twee-, drie- en vierpersoonskamers met stapelbedden. Het Sparrenhuis heeft verdeeld over twee vleugels 6 slaapkamers die allen voorzien zijn van stapelbedden. De bos lodges groepsverblijf heeft in totaal 36 slaapplaatsen in 4-persoons kamers verdeeld over drie slaaplodges. Standaard beschikt de Oldebroek locatie over 200 slaapplaatsen.

Sanitair

Het verzorgde en ruime sanitair bestaat uit 20 douches, 19 toiletten en 2 urinoirs. De meeste slaapkamers zijn voorzien van wastafels.

Recreatie

Tijdens het verblijf beschikt u naast veel binnenruimte ook over een prachtig privéterrein 23ha. met verschillende terrassen, volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, een natuurpad en een heerlijk groot bos voor allerlei gebruik.

Voor de jeugd is er ook een buitenspel van Outdoor Game Cards beschikbaar, om leuk buiten te spelen.

's avonds is het ook erg leuk om het bos te verkennen met de reflectortocht. Hiermee zoek je met een zaklamp naar de eerste reflector en loop je er naar toe. Dan zoek je naar de volgende reflector, enzovoort. Deze tocht duurt ca. 45 minuten. 

Bij te boeken:

Maaltijden

Tijdens uw verblijf in de groepaccommodatie kunnen wij heerlijke maaltijden serveren. Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue. Het is mogelijk om een ontbijt, halfpension, volpension of losse barbecue bij te boeken. In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuiging.

Activiteiten

Een verblijf in de groepsaccommodatie is pas compleet als de gasten ook wat uitdaging krijgen. Wij beschikken over een ruim activiteitenterrein met o.a. een klimbos, klimbomen en een boogschietbaan. Ook kan er een Oud Hollands spellenpakket worden gehuurd met o.a. spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas, blik- en ringwerpen. Zo heeft u ook binnen veel leuks om te doen!

Foto´s van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek

Prijzen van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek

Algemene filters

Houtkachel

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Tuinset
Picknick set
Boslocatie

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Groepslocatie Oldebroek

Mijn laatst bekeken plekken

Groepslocatie Oldebroek