Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 125    0

Groepsaccommodatie Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis - Oldebroek - Gelderland - max. 125 Personen

Perfecte combinatie van Dennen groepsaccommodatie met ruime eetzaal, horeca-keuken, 25 drie- &, vierpersoons-slaapkamers en het Sparrenhuis met de sfeer, luxe en ruimte voor een mooie feestavond.

De Dennen groepsaccommodatie heeft een grote recreatie/-eetzaal van 120m2 en heeft een aangrenzend terras voorzien van zitjes in de vorm van picknicksets. Het op zichzelf staande groepsverblijf (Sparrenhuis) bestaat uit een recreatiezaal, sanitair en slaapkamers. De groepsaccommodaties samen zijn geschikt voor groepen van 100 tot 125 personen.

De recreatiezalen bestaan uit tafels en stoelen, conferentiestoelen fauteuils. Er is een huiskamer aanwezig met een gezellig zitje, televisie en een kitchenette. Daarnaast zijn er meerdere terrassen met zitjes in de vorm van picknicksets en terrasmeubilair. Wi-Fi is gratis en heeft een volledige dekking in de groepsruimtes en op de terrassen. 

Keuken

Groepsaccommodatie Dennen heeft een ruime keuken grenzend aan de grote recreatiezaal. De keuken bestaat uit een twee keer een 5-pits gasfornuis (10 pitten), Grote koeling, Koelkast met vriesvak, Oven, horeca koffiezetapparaat, Waterkoker, magnetron met ovenfunctie, wasbak met voorspoeler en een professionele vaatwasser. Groepsaccommodatie Sparrenhuis heeft een open keuken die in barvorm is geplaatst en bestaat uit een 6-pits gasfornuis met oven, dubbele vaatwasser, 2 koelingen met vriesvak, barkoeling, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso koffiemachine en complete inventaris.

De keukeninventaris van beide keukens samen is afgestemd op 125 personen.

Slaapkamers

De Dennen groepsaccommodatie bestaat uit twee- en vierpersoonskamers met stapelbedden voor in totaal 90 personen. Het Sparrenhuis heeft verdeeld over twee vleugels 6 slaapkamers die allen voorzien zijn van stapelbedden voor in totaal 35 personen.

Sanitair

Het verzorgde en ruime sanitair in de groepsaccommodatie bestaat uit 8 douches en 8 toiletten. Het Sparrenhuis heeft sanitair bestaande uit; 4 douches, 3 toiletten en 2 urinoirs. De meeste slaapkamers zijn voorzien van wastafels.

Recreatie

Tijdens het verblijf beschikt u naast binnenruimte ook over een prachtig buitenterrein met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, een natuurpad en een heerlijk groot bos voor allerlei gebruik.

In de bossen buitenspelen is natuurlijk fantastisch, hiervoor hebben wij een buitenspel klaargezet van Outdoor Game Cards. 

Ook 's avonds biedt het bos veel vermaak met de reflectortocht. Hiermee schijn je met een zaklamp het bos in om de eerste reflector te vinden. Hier loop je vervolgens naar toe en zoekt de volgende reflector, enzovoort. 

Heerlijk relaxen kan in de hottub bij het Sparrenhuis. Dit is een Finse op hout gestookte hottub met ruimte voor 5 tot 6 personen. (Gebruik van de hottub is tegen betaling; vulling met water, 2 kratten hout en schoonmaak)

Bij te boeken:

Maaltijden

Tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie kunnen wij heerlijke maaltijden serveren. Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue. Het is mogelijk om een ontbijt, halfpension, volpension of losse barbecue bij te boeken. In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuiging.

Activiteiten

Een verblijf in de groepsaccommodatie is pas compleet als de gasten ook wat uitdaging krijgen. Wij beschikken over een ruim activiteitenterrein met o.a. een klimbos, klimbomen en een boogschietbaan. Voor vermaak binnen kunt u het Oud Hollands spellenpakket huren. Deze bestaat o.a. uit een spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas en blik- en ringwerpen.

Foto´s van Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis

Prijzen van Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis

De Dennen en Sparrenhuis groepsaccommodatie is al te boeken vanaf € 19,50 per persoon per nacht.

Bekijk hier de prijsbijlage voor de actuele prijzen

In de omgeving van Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis


De faciliteiten van Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis

Faciliteiten Buiten

Terras
Picknick set

Faciliteiten Keuken

Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Dennen groepsaccommodatie en Sparrenhuis