Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 165    0

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis - Oldebroek - Gelderland - max. 165 Personen

De groepsaccommodaties hebben diverse recreatiezalen en verschillende slaapkamers. Daarnaast staat er op het terrein een op zichzelf staande groepsverblijf (Sparrenhuis) bestaande uit een recreatiezaal, sanitair en slaapkamers. De locatie is geschikt voor groepen van 140 t/m 165 personen.

De recreatiezalen bestaan uit tafels en stoelen, conferentiestoelen fauteuils. Er zijn 2 huiskamers aanwezig met een gezellig zitje, loungebanken, houtkachel, televisie en een kitchenette. Daarnaast zijn er meerdere terrassen met zitjes in de vorm van picknicksets en terrasmeubilair.

Keuken

De locatie beschikt over drie keukens. In het hoofdgebouw zijn twee keukens: Een ruime keuken grenzend aan de grote recreatiezaal. De keuken bestaat uit een twee keer een 5-pits gasfornuis (10 pitten), Grote koeling, koelkast met vriesvak, oven, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron met ovenfunctie, wasbak met voorspoeler en een professionele vaatwasser.

De keuken grenzend aan de kleine recreatiezaal beschikt over een 6-pits gasfornuis, dubbele koeling met vriesvak, magnetron met ovenfunctie, dubbele vaatwasser, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker en senseo-apparaat.

De andere keuken bevindt zich in groepsaccommodatie het Sparrenhuis bestaat uit een open keuken die in barvorm is geplaatst en bestaat uit een 6-pits gasfornuis met oven, dubbele vaatwasser, 2 koelingen met vriesvak, barkoeling, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso koffiemachine en complete inventaris.

De keukeninventaris is afgestemd op ruim 160 personen.

Slaapkamers

De groepsaccommodatie bestaat uit twee-, drie- en vierpersoonskamers met stapelbedden. Het Sparrenhuis heeft verdeeld over twee vleugels 6 slaapkamers die allen voorzien zijn van stapelbedden. Standaard beschikt de Oldebroek locatie over 165 slaapplaatsen. Wi-Fi is gratis met een volledige dekking in de groepsaccommodaties en op de terrassen.

Sanitair

De sanitaire voorzieningen bestaan uit 16 douches, 15 toiletten en 2 urinoirs. De meeste slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel. 

Recreatie

Het buitenverblijf is een prachtig privé terrein van 23 hectare. Het terrein bestaat uit verschillende terrassen, een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, natuurpad en een mooi groot bos. 

Er is ook een prachtige Finse op hout gestookte hottub ter beschikking. Deze heeft een doorsnee van ruim 1,70 meter. Hierdoor kunnen er 5 tot 6 personen tegelijk in (Gebruik van de hottub is tegen betaling; vulling met water, 2 kratten hout en schoonmaak).

Buiten spelen in de bossen is natuurlijk fantastisch voor de jeugd. Hiervoor hebben wij ook een buitenspel uit de Outdoor Game Cards spellenlijn. 

Het bos kun je ook op een totaal andere manier beleven met de reflectortocht in de avonden. Hiervoor heb je alleen een zaklamp nodig en schijn je rond om de eerste reflector te vinden. Vervolgens loop je hier naartoe en zoek je naar de volgende reflector. 

Bij te boeken

Maaltijden

Tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie kunnen wij heerlijke maaltijden serveren. Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue. Het is mogelijk om een ontbijt, halfpension, volpension of losse barbecue bij te boeken. In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuiging.

Activiteiten

Een verblijf in de groepsaccommodatie is pas compleet als de gasten ook wat uitdaging krijgen. Wij beschikken over een ruim activiteitenterrein met o.a. een klimbos, klimbomen en een boogschietbaan. Ook binnen kunt u zich prima vermaken met het Oud Hollands spellenpakket. Deze bestaat o.a. uit een spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas, blik- en ringwerpen. 

 

Foto´s van Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis

Prijzen van Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis

De groepsaccommodatie Oldebroek met Sparrenhuis is al te boeken vanaf € 19,50 per persoon per nacht.

Bekijk hier de prijsbijlage voor de actuele prijzen 

In de omgeving van Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis


De faciliteiten van Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis

Algemene filters

Houtkachel
Stapelbedden

Faciliteiten Buiten

Terras
Tuinset
loungestoelen

Faciliteiten Keuken

Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

TV

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Groepsaccommodatie Oldebroek en Sparrenhuis