Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 220    0

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt - Overasselt - Gelderland - max. 220 Personen

Als groep is het mogelijk om de complete locatie in Overasselt af te huren. Zo heeft u de beschikking over het hoofdgebouw met twee groepsaccommodaties, de blokhutten, kampvuurplaatsen, sportvelden en veel ruimte zowel binnen als buiten. Volledige exclusiviteit met gebruik van de boskapel is bespreekbaar! Onze groepslocatie is zeer geschikt voor evenementen, festivals en meer!

De groepslocatie in Overasselt bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodaties met diverse grote recreatiezalen en verschillende slaapkamers/- zalen. Daarnaast staan er op het terrein houten blokhutten met slaaphuisjes en een recreatie groepsverblijf. De locatie is geschikt voor groepen van 180 t/m 220 personen.

De recreatiezalen in de groepsaccommodatie bestaan uit tafels en stoelen, loungebanken, open haard en een projectiescherm. Er zijn 2 terrassen met een centrale overdekte binnenplaats aangrenzend aan een recreatiezaal met openslaande deuren. Het recreatie groepsverblijf bij de blokhutten heeft naast tafels en stoelen een houtkachel, openslaande deuren en een terras.

De Vennenzaal beschikt over een vaste geluidsinstallatie waarop geluidsbronnen (iPad, laptop, DJ mixer e.d.) aangesloten kunnen worden. Deze installatie is voorzien van een automatische geluid niveau beperking. Deze is ingeregeld en meet continue.
In principe is het niet toegestaan om een eigen geluidsinstallatie mee te nemen voor een feestavond of disco (alleen op aanvraag).

Keukens

Locatie Overasselt heeft in de groepsaccommodatie 2 ruime keukens die grenzen aan een recreatiezaal met een uitgiftebalie. Beide keukens bestaan uit een 4-pits elektrisch fornuis, dubbele koeling, ruime oven, professionele vaatwasser, wasbak met kraan en voorspoeler, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, nespresso-apparaat, magnetron en ruime keukeninventaris.

Bij de blokhutten staat een keuken blokhut met 4-pits elektrisch fornuis, magnetron, grote koeling, horeca koffiezetapparaat, nespresso-apparaat en waterkoker. Het keukeninventaris voor alle keukens is in zijn totaliteit afgestemd op 200 personen.

Slaapkamers

De locatie Overasselt bestaat in de groepsaccommodatie uit een slaapzaal voor 32 personen en vier-, zes-, acht-, twaalf-, en veertienpersoons kamers(grotendeels met wastafels) met stapelbedden. De slaaphuisjes bestaan uit 7 houten blokhutten met 4 slaapplaatsen en 1 houten blokhut met 12 slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden.
Standaard beschikt de Overasselt locatie over 200 slaapplaatsen. Is de groep groter? Het is mogelijk om de slaapplaatsen uit te breiden naar maximaal 220 slaapplaatsen door extra stapelbedden te plaatsen in een van de recreatiezalen.

Sanitair

De ruime en verzorgde sanitairblokken in de groepsaccommodatie bestaan uit 16 douches, 20 wastafels, 16 toiletten en 6 urinoirs. Bij de blokhutten zijn 2 douches, 6 wastafels en 3 toiletten aanwezig.

Recreatie

Tijdens het verblijf beschikt u naast veel binnenruimte ook over een prachtig privéterrein 3 ha. met verschillende terrassen, openlucht podium, een grote vuurplaats, een mooi speelbos en verschillende speelvelden. Voor de jeugd is het heerlijk buiten spelen in ons speelbos. Voor alle groepen die te gast zijn in onze accommodatie staat er een buitenspel klaar uit de Outdoor Game Cards spellenlijn.

De Natuur in de omgeving van Overasselt is prachtig, daarom hebben wij een Natuurwandeltocht Overasselt groepsaccommodatie door de heide en vennen ontwikkeld. Het is een mooie wandeling met uitleg over de natuur en een stukje historie.

Bij te boeken

Maaltijden

Tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie kunnen wij heerlijke maaltijden serveren. Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue. Het is mogelijk om een ontbijt, halfpension, volpension of losse barbecue bij te boeken. In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuiging.

Activiteiten

Een verblijf in de groepsaccommodatie is pas compleet als de gasten ook wat uitdaging krijgen. Wij beschikken over een ruim activiteitenterrein met o.a. een klimbos, klimmuur en een boogschietbaan. Voor binnendeurs plezier kan er een Oud Hollands spellenpakket worden bij gehuurd. Deze bestaat o.a. uit een spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas en blik- en ringwerpen.

 

Foto´s van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt

Prijzen van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt

De locatie Overasselt is al te boeken vanaf € 19,50 per persoon per nacht.

Bekijk hier de prijsbijlage voor de actuele prijzen

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt

Algemene filters

Open haard
Stapelbedden

Faciliteiten Buiten

Terras
Tuinset
loungestoelen
Picknick set
BBQ

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Diepvrieskast
Vriesvak in koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Groepslocatie Overasselt

Mijn laatst bekeken plekken

Groepslocatie Overasselt