Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 80    6   8
Binnenplaats
Overdekt terras
Professionele keuken
Speeltuin

Groepsaccommodatie Heide groepsaccommodatie - Overasselt - Gelderland - max. 80 Personen

Groepsaccommodatie De Heide heeft een prachtige recreatie-/eetzaal van 75m2, bij uitstek geschikt voor groepen van 40 tot 80 personen. Standaard heeft de Heidezaal tafels en stoelen voor 60 personen met een sfeervolle openhaard en projectiescherm. De Binnenplaats grenst hieraan en is voorzien van een ruime overkapping met schoorsteen. Hierdoor kun je ook lekker barbecueën als het weer tegen zit. Op de binnenplaats zijn 80 zitplaatsen in de vorm van picknicksets en loungebanken. Wi-Fi is gratis en heeft een volledige dekking in de groepsruimte en op het terras. 

Keuken

Deze groepsaccommodatie heeft een ruime keuken. Deze keuken grenst aan de recreatiezaal. De keuken beschikt over een 4-pits elektrisch fornuis, dubbele koeling, ruime oven, professionele vaatwasser, wasbak met kraan en voorspoeler, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, nespresso-apparaat, magnetron en ruim keukeninventaris voor 80 personen. 

Slaapkamers

De Heide groepsaccommodatie beschikt over 6 ruime slaapkamers. Enkele hiervan hebben een eigen wastafel. Slapen kan op nieuwe stoere houten stapelbedden met een lengte van 2 meter. Er zijn zowel normale stapelbedden en enkele 3 hoog slapers aanwezig. De groepsaccommodatie heeft standaard 60 slaapplaatsen, voor grotere groepen (tot en met 80) kunnen er in de aangrenzende gang extra slaapkamers worden toegewezen. 

Sanitair

Er zijn 4 douches, 11 wastafels, 3 toiletten en 2 urinoirs aanwezig. In de aangrenzende gang zijn er nog 4 douches en een toilet extra.  

Bij Te boeken

Maaltijden

Tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie kunnen er heerlijke maaltijden worden geserveerd door ons. Van een goede pasta maaltijd tot een heerlijke barbecue. Er kan zowel een ontbijt, halfpension, volpenison of losse barbecue bij te boeken. In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuigingen.

Activiteiten

Er is een ruim activiteitenterrein voor u beschikbaar met o.a. een klimbos, klimmuur en een boogschietbaan. Binnenshuis vermaken kan natuurlijk ook heel goed met het Oud Hollands spellenpakket. Deze bestaat uit o.a. een spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas, blik- en ringwerpen. 

Gratis aangeboden door ons

Buitenspelen in het speelbos is natuurlijk fantastisch voor de jeugd. Hiervoor hebben wij voor iedereen een buitenspel klaar staan uit de Outdoor Game Cards spellenlijn. Daarnaast hebben wij ook een Natuurwandeltocht Overasselt door de heide en vennen ontwikkeld. Hier kun je heerlijk wandelen met uitleg over de natuur en een stukje historie.  

 

Prijzen van Heide groepsaccommodatie

Bekijk hier onze prijslijst voor 2019:

Prijslijst

In de omgeving van Heide groepsaccommodatie


De faciliteiten van Heide groepsaccommodatie

Algemene filters

Open haard
Stapelbedden

Faciliteiten Buiten

loungestoelen
Picknick set

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Koffiezetter
Koelkast

Geef hier uw review over Heide groepsaccommodatie

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Heide groepsaccommodatie

Mijn laatst bekeken plekken

Heide groepsaccommodatie