Het Buitencentrum

Algemene Informatie


Het Buitencentrum
Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
 36    9   4
Buitenaanzicht
Keuken
Recreatie lodge - interieur
Stapelbedden

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf - Oldebroek - Gelderland - max. 36 Personen

Met de groep in de natuur verblijven is fantastisch met de Bos lodges. Deze groepsaccommodatie ligt midden in het 25 hectare grote bos van groepslocatie "Het Buitencentrum Oldebroek". Groepsverblijf Bos lodges bestaat uit een recreatie lodge en drie slaaplodges. Wi-Fi is kosteloos inbegrepen.

Recreatie lodge

De stevige houten recreatie lodge heeft een oppervlakte van 90 m2 en is ingericht met houten tafels met banken, stoelen en een statafel met krukken. Met een houtkachel kan de ruimte worden verwarmd. De dakconstructie steek uit, hierdoor heb je een overdekt terras van 20 m2.

Er is een grote open keuken aanwezig met een 4-pits elektrisch fornuis, combi-magnetron, ruime koeling, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso apparaat en complete keukeninventaris voor 36 personen. 

Er zijn ook vier losse privé sanitairblokken aanwezig. Elk sanitairblok bestaat uit een douche met thermostaatkraan, wastafel met spiegel, schappen en een hangtoilet. Deze sanitairblokken zijn verwarmd.

Slaaplodges

Groepsverblijf Bos lodges heeft drie slaaplodges. Deze hebben elk drie 4-persoons slaapkamers. Hierdoor kunnen er in totaal 36 personen overnachten. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele houten stapelbedden met traagschuim matrassen van 2.00 meter lang. Iedere slaaplodge heeft per persoon een stroompunt voor het opladen van mobiele telefoons e.d.

De slaaplodges zijn niet verwarmd. Een "warm bed upgrade" is mogelijk. Dit gebeurd door middel van elektrische onderdekens. Deze kosten €5,95 per persoon (minimale afname voor 30 personen).

Buitenrecreatie

Bij het verblijf is er voor uw vermaak ook een prachtig buitenterrein met volleybalveld, basketbalveld en speeltuin aanwezig. Er is ook een prachtig natuurpad en een heerlijk groot bos tot uw beschikking.


Bij te boeken

Maaltijden

Een verblijf in de Bos lodges is te boeken op zelfverzorging-basis. Dit betekent dat u als groep de maaltijden zelf dient te verzorgen. Het is ook mogelijk om maaltijden te laten cateren of barbecues door ons te laten verzorgen. Er kan ook een compleet schoolkamp arrangement worden geboekt, dit is compleet met maaltijden. 

Activiteiten

Er is ook een ruim activiteitenterrein aanwezig met o.a. een klimbos, klimbomen en een boogschietbaan. 

Zit u liever even binnen? Geen zorgen! Er is ook een Oud Hollands spellenpakket tot uw beschikking. Met deze spellen is er vermaak voor jong en oud! Het spellenpakket bestaat uit o.a. uit een spiegelkast, (punten)sjoelen, kat en muis, gatenkaas, blik- en ringwerpen.

Gratis aangeboden door ons

Buiten spelen in de bossen is natuurlijk fantastisch voor de jeugd! Hiervoor hebben wij bij onze groepsaccommodatie ook een buitenspel klaar staan uit de Outdoor Game Cards spellenlijn. 

Voor de avonden is er een spannende reflectortocht in het bos. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een zaklamp! In groepjes schijn je de lamp rond en zoek je de eerste reflector. Als deze gevonden is loop je met de groep daarnaartoe en zoek je naar de volgende reflector. Deze tocht duurt ca. 45 minuten en is een leuke spannende manier om het bos op een totaal andere manier te beleven!

Foto´s van

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf

Prijzen van

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf

Bekijk hier onze prijslijst voor 2019:

Prijslijst

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf

Algemene filters

Stapelbedden
Gashaard

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Broekeroordsweg 9
8095 RM  Oldebroek
Telefoonnummer:  024-6221829

Video van Bos lodges groepsverblijf

Mijn laatst bekeken plekken

Bos lodges groepsverblijf