Vakantieoord Het Caitwickerzand

Algemene Informatie


Vakantieoord Het Caitwickerzand
Hennepstede 50
3888 NT  Uddel
 15    2   4
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel
Groepsaccommodatie Veluwe Uddel

Groepsaccommodatie Veluwe - Uddel - Gelderland - max. 15 Personen

De groepsaccommodatie Het Praathuis van Vakantieoord het Caitwickerzand is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen op basis van zelfverzorging. Ideaal voor een familieweekend, paardenkamp, een kerkgroep of verenigings-uitje e.d. De groepsaccommodatie ligt op een rustig park te midden van andere accommodaties.

De groepsaccommodatie is voorzien van een grote woonkamer/dagverblijf, buffet en een gezellige zithoek om de open haard.
Bent u met meer dan 30 personen dan is voor het slapen de mogelijkheid voor 12 personen extra trekkershutten bij te boeken.
De ruime keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. 2 keuken blokken, 2 vaatwassers, magnetron, 2 grote koelkasten waarvan 1 met diepvriesgedeelte, 6 pits gasfornuis met oven en warmhoud unit. Het slapen gebeurt op 2 slaapzalen (10 en 20 personen), waardoor ook gemengde groepen uitstekend terecht kunnen.
Het sanitair is vanuit beide slaapzaal direct te bereiken. Slaapzalen en sanitair zijn voorzien van vloerverwarming.
Deze accommodatie wordt doordeweeks voor minimaal 2 nachten verhuurd. Verhuur in het weekend uitsluitend van vrijdag t/m maandag.

Vragen?
Wij geven graag antwoord op al uw vragen.
Dit kan per e-mail op info@caitwickerzand.nl of telefonisch op 0577 – 456295.

Catering
Tijdens uw verblijf op ons vakantieoord is het mogelijk om voor een klein gezelschap of voor een grote groep catering te boeken. U kunt kiezen uit verschillende buffetten of barbecuepakketten. Wat u ook kiest, u heeft er zelf geen werk aan. Alles wordt verzorgd van begin tot eind. Incl. bordjes en bestek, servetten, bezorgen en ophalen vuilgoed en de afwas. Bij een buffet worden tevens chafingdishen en brandpasta geleverd. Bij de barbecuepakketten is gebruik van de barbecue-apparatuur inbegrepen. Alles wat u hoeft te doen is genieten!

U kunt tot 4 dagen voor aankomst reserveren. Alle buffetten en barbecuepakketten zijn het hele jaar verkrijgbaar. Met allergieën houden wij graag rekening. Als u dit van te voren aan ons doorgeeft zullen wij zorgen dat er voor iedereen een heerlijke maaltijd klaarstaat. Kijk voor prijzen en mogelijkheden op www.caitwickerzand.nl bij het kopje service.
Boodschappenpakketten
Wij kunnen ervoor zorgen dat er in uw accommodatie een boodschappenpakket klaar staat. U kunt bij het reserveren van de accommodatie kiezen uit twee pakketten. Pakket Standaard en Pakket Uitgebreid. Voor andere wensen wat betreft de boodschappen, in overleg is veel mogelijk.

Fietsverhuur
In de omgeving van ons vakantieoord kunt u genieten van de vele fietsroutes over de prachtige Veluwe. Wij hebben daarom fietsen te huur.

Voor informatie kunt u ons e-mailen of bellen.

Vakantie met eigen paard
Naast uw accommodatie is het bij ons mogelijk om een weidegang te huren. Dit geeft u de kans met uw eigen paard de omgeving te verkennen, direct vanuit ons park het ruiterpad op. Er zijn 8 aparte weiden en er is tevens hooi verkrijgbaar.

Wifi
Op ons park is wifi aanwezig. Al onze mogelijkheden voor de verschillende tickets met de bijbehorende prijzen staan vermeld op de website.

Speeltuin
Er is een kleine speeltuin met een glijbaan, schommel, wip en een klimrek aanwezig.
Tevens is er een tafeltennistafel, jeu de boulles baan, speelveld met doeltjes en zijn er skelters te gebruiken.

Ticketverkoop
Er zijn tickets te koop op ons park voor de volgende attracties zodat u niet in de rij hoeft te staan en uiteraard met korting:
Wisent op de Veluwe, Julianatoren, Klimbos Garderen, Schateiland Zeumeren, Speelgoed Museum, Dolfinarium, Hoge Veluwe, Apenheul, Paleis Het Loo, Zandsculpturen, Burgers Zoo.
Tevens bij de Veluwe Specialist zijn vele activiteiten te reserveren zoals een loopfiets, mountainbiken, E Chopper e.d. ideaal voor groepen

Wandelingen op maat
Kijk bij het kopje service ,op onze website, wandelingen op maat.

Recreatie mogelijkheden in de buurt

U kan de verschillende mogelijkheden bekijken die te doen zijn buiten ons park op onze website via de volgende link https://caitwickerzand.nl/er-op-uit

 

Ons vakantieoord en de omgeving
Vakantieoord Het Caitwickerzand is een familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor onze gasten. Het is een uniek gelegen park, met diverse accommodaties, zoals bungalows en trekkershutten maar wij hebben ook plekken voor caravans en tenten te huur te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen.
Het Caitwickerzand biedt u rust en mooie fiets- ruiter en wandelroutes en is het hele jaar geopend. U kan er op de vele ruiterpaden paardrijden en weidegang voor uw eigen paard is aanwezig. U kan een paardenkamp houden voor maximaal 35 paarden. Voor scholen en de familie is het ideaal, het park ligt in de bossen en er is een veld op het park om spelen te organiseren.
Het park grenst aan de mooiste bossen van Staatsbosbeheer, op de Veluwe gelegen tussen het pittoreske plaatsjes Kootwijk en Garderen. In deze bossen liggen de uitgestrekte ruiterroutes van Staatsbosbeheer en de welbekende Veluwe Trail met een lengte van 300 km over de hele Veluwe. Het park is centraal gelegen op de Veluwe en ligt 15 km van Apeldoorn af.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Veluwe

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Veluwe


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Veluwe

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Veluwe

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hennepstede 50
3888 NT  Uddel
Telefoonnummer:  0577-456295

Video van Veluwe

Mijn laatst bekeken plekken

Veluwe