De Vrije Vogel

Algemene Informatie


De Vrije Vogel
Kloosterweg 3
8424 SH  Elsloo
 50    18   18
1
2
2
3
3
4

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo - Elsloo - Friesland - max. 50 Personen

Deze grote accommodatie met 18 slaapkamers en met een nieuwe slaapvleugel op de begane grond, is geschikt voor 20 tot 40 personen. U beschikt over 10 slaapkamers op de begane grond en 8 kamers op de eerste etage (lift aanwezig), allen met eigen badkamer. De ruime en gezellig ingerichte recreatieruimte heeft comfortabele zithoeken bij de tv en open haard, een podium en een bar. In de aparte eetruimte kunt u genieten van het eten. Het Hof van Elsloo heeft een eigen terras.

Vanuit deze accommodatie kunt u, binnendoor, naar het overdekte zwembad lopen. U kunt hier geheel gratis gebruik van maken.

Het Hof van Elsloo is onderdeel van Groepshotel De Vrije Vogel. Op het terrein bevinden zich ook een receptie, souvenirwinkel, speeltuintje, dierenweide en voetbalveld.

Het Hof van Elsloobiedt goede mogelijkheden voor gasten met een beperking, zoals Hoog/Laag bedden, tilliften, aangepast sanitair en een oproepsysteem. Het Hof van Elsloo is ook te huur in combinatie met de Binnenplaets.

Groepshotel De Vrije Vogel bevindt zich in het hart van Zuid Oost Friesland. Deze luxe 5 sterren accommodatie beschikt in totaal over 28 slaapkamers met eigen badkamer, ruime huiskamers, een overdekt zwembad en een uitstekende keuken. De Vrije Vogel bestaat uit 2 accommodaties die zowel los als in combinatie te huur zijn. Volpension, halfpension en zelfzorg mogelijk. Accommodaties zijn beide zeer goed toegankelijk voor gasten met een functiebeperking.

Foto´s van

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo

Prijzen van

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Het Hof van Elsloo

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Kloosterweg 3
8424 SH  Elsloo
Telefoonnummer:  0516-51 35 25

Video van Het Hof van Elsloo

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Het Hof van Elsloo