Herberg Oer 't Hout

Algemene Informatie


Herberg Oer 't Hout
Raadhuisstraat 18
9001 AG  Grou
 200    47   45
achtpersoonskamer
Barzaal
Centrale hal
Haardzaal
Raften
Restaurant / eetzaal
Sloep varen
Speelzaal, airhockey, tafelvoetbal, darts, tafeltennis, poolbiljart
Suppen
Terras, waterzijde
vijfpersoonskamer
zespersoonskamer

Groepsaccommodatie Herberg Oer 't Hout - Grou - Friesland - max. 200 Personen

Op een unieke plek in het hart van Friesland vind je Herberg Oer ’t Hout. Midden in het centrum van watersportdorp Grou, met aan de ene zijde een levendig dorpsplein, en aan de andere zijde een zonnig terras aan het water.

Al sinds 1955 komen grote groepen (tot wel 200 man) naar Grou voor een verblijf in Herberg Oer ’t Hout. Menig persoon heeft hier ooit een onvergetelijk school- of zeilkamp gehad. Daarnaast herbergt Oer ’t Hout ook gezinnen, wandelaars en fietsers die willen genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft. Grou ligt aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, een prachtig natuurgebied dat uitnodigt om te gaan fietsen, wandelen of te ontdekken via een kano of ander vaartuig. Herberg Oer ’t Hout ligt aan het water, dat in directe verbinding staat met het Pikmeer.

Een overnachting in de herberg is comfortabel, voor een betaalbare prijs. Het ontbijt is standaard inbegrepen. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair.

Herberg Oer ’t Hout biedt voor zowel bedrijven als voor (sport-) en (studenten-) verenigingen accommodatie en activiteiten voor een scherpe prijs. 

Naast de mogelijkheden om te overnachten biedt Herberg Oer ’t Hout ook ruimte voor congressen, vergaderingen, bruiloftsfeesten en andere partijen. In de Princenhofzaal is ruimte voor meer dan honderd mensen.

De accommodatie ligt op een unieke plek in Friesland. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een zonnig terras aan het water. Dit water staat in directe verbinding met het Pikmeer. Per kano, SUP-board of met een ander drijvend vervoersmiddel ontdek je vanuit Oer ’t Hout zo het Nationaal Park De Alde Feanen. Wie weet kom je de otter nog tegen, of hoor je lokroep van een roerdomp!

Oer ’t Hout ligt aan het dorpsplein van Grou. Op loopafstand (slechts enkele tientallen meters) vind je gezellige eetgelegenheden, winkeltjes en bezienswaardigheden.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Herberg Oer 't Hout

Voor groepen vanaf 10 personen hanteert Herberg Oer 't Hout een gereduceerd groepstarief. 

De prijs voor een overnachting inclusief ontbijt, toeristenbelasting en huur bedlinnen bedraagt dan 28 euro per persoon per nacht. Deze prijs is op basis van groepskamers (4-, 6- en 8-persoonskamers). Voor het gebruik van 1- en 2-persoonskamers wordt een toeslag berekend van € 10,- per kamer per nacht. Ook is het mogelijk om een lunchpakket af te nemen en kunt u bij ons te dineren. De kosten voor de lunchpakketjes bedragen € 5,- per persoon en voor het 3-gangen dinerbuffet € 13,00 per persoon.

Daarnaast biedt Oer 't Hout verschillende barbecue-, borrel- en drankafkoop-arrangementen aan en kunnen we voor u (watersport-)activiteiten verzorgen. Mocht u hier in zijn geïnteresseerd, dan horen we het graag.

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Herberg Oer 't Hout


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Herberg Oer 't Hout

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Herberg Oer 't Hout

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Raadhuisstraat 18
9001 AG  Grou
Telefoonnummer:  0566 621528

Video van Herberg Oer 't Hout

Mijn laatst bekeken plekken

Herberg Oer 't Hout