Algemene Informatie


 

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Groepshotel Abisko beschikt over 37 bedden, verdeeld over 17 slaapkamers met eigen sanitair. Het aantal slaapplekken en de grote groepsruimte maakt Abisko het grootste groepshotel van Netl de Wildste Tuin.

Slaapkamers

Abisko beschikt over 14 slaapkamers met eigen sanitair. Daarbij zijn er 3 extra connected slaapvertrekken beschikbaar. De kamers zijn voorzien van comfortabele twinbedden met luxe 4-sterren boxspring matrassen, hypoallergeen dekbedden en kussens, alles voor een goede nachtrust. Er zijn er kamers met connecting deuren en geschakelde kamers met stapelbedden (90x200) voor de jeugd. Alle slaapkamers zijn voorzien van een PVC-vloer en beschikken over een eigen terrasje of balkon. Iedere slaapkamer is ook voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Sommige kamers zijn voorzien van sanitair dat geschikt is voor mindervaliden. Verder beschikken de kamers over een flat screen tv, bureau, tafel met twee stoelen en gratis wifi.  

Groepsruimte

De groepsruimte heeft een ruime keuken, eettafels, een bar met 2 koelkasten, en een lekkere loungehoek met TV. Met daarbij een groot buitenterras met BBQ-hoek en vuurplaats. Samen uit eten in het strandpaviljoen of gebruik maken van de maaltijdservice, dat kan natuurlijk ook.

Recreatie

Bij Netl de Wildste Tuin kun je het plezier van samen zelf dingen doen en het gemak van de professionele horeca perfect combineren. Je kunt kiezen uit veel voorzieningen en mogelijkheden op recreatiepark de Wildste Tuin. We zijn een geliefde trouwlocatie, een hip festival terrein en het NK cross country 2019 en 2020 worden hier gehouden. Het park heeft ook 2 campings, een obstacle trainingsparcour, een Pitch & Putt baan, beachvolleybalvelden, zwemwater met stranden en een strandpaviljoen. Er is ook volop speelnatuur met modderglijbaan en bamboejungle aanwezig. Ook is er viswater aanwezig. Daarnaast streven we ook naar een Blue Zone - een gebied waar mensen gelukkig en vitaal oud worden. 

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodatie niet toegestaan.
Netl de Wildste Tuin is altijd vuurwerkvrij, ook tijdens Oud en Nieuw.

Netl de Wildste Tuin

Vitaler, dankzij leefstijl en omgevingsfactoren. Kom kijken en genieten hoe dat uitpakt in Netl de Wildste Tuin. Een Blue Spot met Wild Spirit, voor lichaam en geest. Netl de Wildste Tuin is een bijzonder park dat prikkelt tot natuurlijk bewegen én ontspannen. 

Netl de Wildste Tuin is 48 hectare (600 x 800 meter). Ter vergelijking, het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam is 14 hectare. Op Netl de Wildste Tuin is dan ook veel mogelijk, tegelijk, zonder dat je elkaar hindert.

Strand & duinen

Langs het strand van Netl is al genoeg avontuur te vinden. Rennen en rollen van de duinen, of verstoppen tussen het struikgewas. Daarna lekker afkoelen in het water. Zwem naar de eilandjes of pak de wiebelende touwbrug. Met het trekpontje kun je weer terug naar wal, als je durft tenminste…

... de grootste bamboejungle van Nederland. 

De Wildste Tuin heeft de grootste bamboejungle van Nederland, ongeveer 12 voetbalvelden groot. De bamboe is in 2008 aangeplant en inmiddels fors uitgegroeid. Aangekomen bij de bamboejungle, beland je in een andere wereld. Verstoppertje spelen is nog nooit zo spannend geweest! Kleine, geheime paadjes tussen het bamboe, leiden weer naar nieuwe plekjes. In de bamboejungle vind je ook het huttenbouwbos. Hier liggen alle materialen klaar om een echte, stoere hut te bouwen!

 


 

Foto´s van

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

Prijzen van

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

Supermarkt3.2 kmHoofdstad95.08 kmBushalte11 m
Station23.7 kmMountainbike6.4 kmTheater - Bioscoop10.04 km

De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken