10
11
12
13
14
15
16
17
18
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Welkom op onze prachtige accommodatie 't Witte Zand in Drenthe. Wij hebben een kampeerboerderij, camping en luxe hotelkamers op een schitterende locatie. 't Witte Zand ligt aan een schitterend gebied met bossen, heide en zandverstuivingen met veel bezienswaardigheden. Meppen is rijk aan natuur, historie en cultuur waar u het platteland kunt horen ruiken en voelen. Volop fietsknooppuntroutes, wandel en ruiterroutes. Kinderen ontdekken hier weer de natuur. De accommodatie ligt aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Ook uw paarden en huisdieren zijn welkom. Er is stalling en weidegrond aanwezig. Magisch Drenthe, gebied vol verhalen.

Gezellige groepsaccommodatie Drenthe; 't Witte Zand in Meppen is genieten op z'n Drenths!

Voor mensen die houden van rust, ruimte en gezelligheid is groepsaccommodatie Twittezand in Drenthe de juiste plaats. De groepsaccommodatie ligt aan twee prachtige natuurgebieden die u veel mogelijkheden bieden om met de groepen leuke activiteiten te doen, zoals wandeltochten, dropping, gps-tocht, huifkartocht en bosspelen.

Wij werken in onze groepsaccommodatie en de bijbehorende faciliteiten NIET met dubbele groepen. U heeft de groepsaccommodatie dan ook altijd exclusief tot uw beschikking. In de groepsaccommodatie kunnen maximaal 50 personen verblijven, maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. Onze groepsaccommodatie en is uitstekend geschikt voor families, sportvereniging, kennismakingskamp, schoolkamp, trainingsweekend, weekkampen en reüniegroepen. Ook voor een ponykamp of ruiterkamp kunt u bij ons terecht

Prijzen van

Groepsaccommodatie 't Witte Zand

In de omgeving van

Groepsaccommodatie 't Witte Zand


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie 't Witte Zand

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie 't Witte Zand

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken