Groepsaccommodatie StrooDrie

Algemene Informatie


Groepsaccommodatie StrooDrie
Stroovledder 3
7991 SB  Dwingeloo
 30
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
2
20
21
22
23
24
26
27
28
29
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo - Dwingeloo - Drenthe - max. 30 Personen

Groepsaccommodatie StrooDrie is net even anders…. Genieten van een prachtige omgeving en het sfeervolle grote vakantiehuis StrooDrie. Een vertrekpunt van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Groepsaccommodatie StrooDrie is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie. De accommodatie is voorzien van een sfeervolle huiskamer, een volledig uitgeruste keuken, maar liefst 12 slaapkamers, een ruim terras en speelweide met o.a. mogelijkheden om te basketballen, volleyballen en voetballen. StrooDrie is ook het adres voor zorggroepen. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en heeft aangepaste voorzieningen. StrooDrie beschikt over 5 hoog-laagbedden. Meer weten over een verblijf in StrooDrie of direct boeken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Groepsaccommodatie StrooDrie is net even anders…. Genieten van een prachtige omgeving en het sfeervolle grote vakantiehuis StrooDrie. Een vertrekpunt van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Groepsaccommodatie StrooDrie is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie.

De accommodatie is voorzien van een sfeervolle huiskamer, een volledig uitgeruste keuken, maar liefst 12 slaapkamers, een ruim terras en speelweide met o.a. mogelijkheden om te basketballen, volleyballen, trampoline springen en voetballen. StrooDrie is ook hét adres voor zorggroepen. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en heeft aangepaste voorzieningen. StrooDrie beschikt over 5 hoog-laagbedden. Meer weten over een verblijf in StrooDrie of direct boeken?

Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Prijzen van Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo

In de omgeving van Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo


De faciliteiten van Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Stroovledder 3
7991 SB  Dwingeloo
Telefoonnummer:  0521 - 598 83 89

Video van Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo