Tweehek-Recreatie

Algemene Informatie


Tweehek-Recreatie
Schoonloerstraat 4
9534 PC   Westdorp
 75    8   6
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen
Groepsaccommodatie tot 65 personen

Groepsaccommodatie Het Oosthuis - Westdorp - Drenthe - max. 75 Personen

Groepsaccommodatie het Oosthuis is de ideale accommodatie voor uw school, vereniging, club of grote familie. De accommodatie beschikt over acht slaapzalen. De slaapzalen zijn voorzien van stapelbedden met goede matrassen. Er is een grote recreatiezaal (ca. 9 x 11m.) en een kleinere recreatiezaal (ca. 5 x 10m.). In de keuken is de inventaris in voldoende mate aanwezig. De keuken van het Oosthuis beschikt over drie koelkasten (waarvan 1 met diepvriesvak), een horeca afwasmachine, een koffiezetapparaat en een combimagnetron.

Het Oosthuis heeft zes douches, acht toiletten en voldoende wasgelegenheid. Ook is er een aangepaste toilet/doucheruimte voor mindervaliden aanwezig. Het Oosthuis beschikt over een eigen terras met picknick banken. In de accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

Naast een gezellig onderkomen voor uw groep heeft u de beschikking over een ruim speel- en sportveld van 1 hectare. U heeft hier alle ruimte voor balspelen zoals volleybal, basketbal en voetbal, maar ook kunt u er bijvoorbeeld zelf een zeskamp uitzetten. Op het achterste gedeelte van het terrein is een grote kampvuurplaats aanwezig, waar u uw verblijf sfeervol kunt afsluiten.

Er zijn diverse speeltoestellen zoals wippen, schommels en een familieschommel.

U kunt bij ons uw complete activiteitenprogramma laten verzorgen. Wij bieden namelijk een groot aantal outdoor activiteiten aan zoals: outdoor-lasergamen, schapendrijven, kanoën, vlotten bouwen, bouwopdrachten geocachen, dropping e.d.

Ook in de omgeving is er voor uw groep van alles te beleven. We beschikken over een speciale huifwagen waarmee we groepen tot 65 personen per keer naar elke gewenste locatie kunnen brengen.

Tweehek-Recreatie in Westdorp is een groepsaccommodatie voor groepen van 20 t/m 105 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit twee gedeelten die afzonderlijk verhuurd kunnen worden maar ook als een geheel.

We onderscheiden:

Heel Tweehek voor groepen van 80 t/m 105 personen
Het Oosthuis voor groepen van 40 t/m 72 personen
Het Westhuis voor groepen van 20 t/m 32 personen

Onze accommodaties zijn perfect geschikt voor scholen, verenigingen, clubs en families.

Wij bieden onze gasten een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Er is onder andere een groot sportveld van ca. 1 hectare met diverse speeltoestellen, voetbal- basketbal- en volleybalveld. Op het terrein is een grote kampvuurplaats, om uw verblijf op een sfeervolle manier af te sluiten. Wij bieden onze gasten ook een groot aanbod van outdoor activiteiten aan, waaronder: outdoor-lasergamen, kanoën, vlottenbouwen, schapen drijven, geocachen, bouwopdrachten, boogschieten e.d.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Het Oosthuis

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Het Oosthuis


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Het Oosthuis

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Het Oosthuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Schoonloerstraat 4
9534 PC   Westdorp
Telefoonnummer:  0599-234541

Video van Het Oosthuis

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Het Oosthuis