Algemene Informatie


 
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
20
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

'De Veenhorst' bevindt zich in een rietgedekt landhuis met een royaal uitzicht over de prachtige, bosrijke omgeving. De groepsaccommodatie beschikt over een eet-, zit- en recreatiezaal met o.a. een poolbiljart, tafelvoetbalspel en een fitnessapparaat. Er zijn 8 slaapvertrekken, waarvan 2 beneden, en ruim voldoende sanitaire voorzieningen. Het huis is voor een beperkt aantal minder validen toegankelijk.

U kunt heerlijk zelf kokkerellen in de professioneel ingerichte keuken, maar u kunt ook een buffet bestellen of de gehele verzorging aan ons over laten. De eetzaal kan ook ingericht worden voor een feest, vergadering, receptie, meditatie, oefenruimte voor muziek, dans of toneel of andere creatieve activiteiten.

Een mobiele tv met dvd staan in een aparte kamer naast de zitzaal. Vanwege de speeltuin, sportvelden en vele excursiemogelijkheden is 'De Veenhorst' ook zeer geschikt voor schoolreisjes en werkweken. De mogelijkheid bestaat, dat de groep 1 of meerdere caravans en/of tentjes meeneemt.

'De Veenhorst' is al 3 keer verkozen tot de beste "Groepsaccommodatie van het Jaar" en wordt al 3 jaar door Zoover.nl "Highly Recommended"!

Buitenhuis De Veenhorst bestaat uit twee gescheiden accommodaties. De Veenhorst is een groepsaccommodatie voor een meerdaags verblijf voor 15 t/m 48 personen. Het Lagerhuis is een apart gelegen zaal voor eendaags verbijf voor 4 t/m 35 personen. Een groot, bebost eigen terrein van 2 ha. garandeert voor beide accommodaties een optimale privacy. Beide zijn sfeervol en comfortabel ingericht en van alle gemakken en moderne faciliteiten voorzien, o.a. stereo-installatie, draadloos internet, Dvd-speler, flip-overs, beamer en projectiescherm.

In beide accommodaties kunt u gezellig bij de open haard of bij mooi weer lekker buiten zitten (partytent 6m x 3m aanwezig!) en zijn er overdekte barbecueplaatsen. Het is binnen en buiten veilig en kindvriendelijk ingericht. Zo kan de jeugd heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. een kabelbaan en klimtorencombinatie of in de zandbak of op het voetbal-, volleybal- en basketbalveld of ’s avonds gezellig rond het kampvuur zitten!

U heeft de keus tussen zelfverzorging of gedeeltelijk of geheel verzorgd worden door ons. Verder bieden we vele activiteiten aan zoals letterboxen, klootschieten, Veenhorst Outdoor Challenge (V.O.C.) met onderdelen kratstapelen, boogschieten en katapult bouwen, Highland Games en een navigatiespel. Maar een huifkartocht in de prachtige omgeving of een rondvaart over het Zuidlaardermeer is ook mogelijk - ideaal dus voor familie- en vriendengroepen.

In beide accommodaties komen vanwege de rustige ligging en privacy regelmatig studie- en meditatiegroepen en worden er zakelijke bijeenkomsten en trainingen gehouden. En tussendoor kunt u altijd even genieten in het dichtbijliggende Noordlaarderbos of het heidegebied 50 Bunder. Op loop- en fietsafstand ligt de Drentsche Aa en het Zuidlaardermeer met omliggende, beschermde natuurgebieden. Voor elk wat wils!

Het bedrijf ligt centraal in het Noorden tussen Assen en Groningen en het is makkelijk bereikbaar via de A-28.

Buitenhuis "de VEENHORST" is "Binnen- én Buitengewoon” en "Elk seizoen de moeite waard".

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Veenhorst

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Veenhorst


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Veenhorst

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Veenhorst

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken