Groepsaccommodatie Weerribben | Heerlijk eropuit in de Weerribben

De Weerribben liggen in het noordwesten van de provincie Overijssel met een 35 km² groot natuurgebied is dit de perfecte plek voor de groepen die graag genieten in de rustgevende natuur. Ook is dit een perfecte plek voor de groepen die liever een actieve vakantie beleven. 

 

Evenementen en activiteiten

De grootste trekpleister van de Weerribben is Giethoorn. Dit is de plek om de Weerribben te verkennen zo huur je hier gemakkelijk een (fluister)boot bij een van de tientallen aanbieders. waarmee je door de hele Weerribben kunt varen, zo kom je op de mooiste plekken. In Giethoorn is veel meer te doen ook voor de groepen die de natuur liever te voet of op de fiets verkennen is hier de mogelijkheid voor. Er bevinden zich door de Weerribben veel fiets en wandel routes. 

De Weerribben is niet alleen bekend om de natuur ook de vestingstad Steenwijk ligt in de Weerribben. Breng hier eens een bezoekje aan en vind nog steeds allerlei verschillende details uit de 80 jarige oorlog. Dit is zeker een aanrader voor de groepen die veel van cultuur houden.

Voor de echte dierenliefhebbers is er ook nog een kleine dierentuin aanwezig in de Weerribben genaamd MeerZoo. Hier vind je allerlei verschillende soorten dieren van vogels tot aan vissen.

 

Groepsaccommodatie Weerribben

Tot rust komen en genieten van de natuur samen met jou groep, dit kan allemaal in een van de Groepsaccommodaties in de Weerribben. Met een ruime keuze uit vele Groepsaccommodaties geschikt voor jong en oud. Geschikt naar al uw wensen en behoeften.

Er is dus genoeg te beleven in de Weerribben, geniet dus van alles wat de Weerribben u te bieden heeft!