Groepsaccommodatie Utrechtse Heuvelrug | Heerlijk eropuit met uw groep

Tussen de 2 grote steden Utrecht en Amersfoort vind je de Utrechtse Heuvelrug. Op de Utrechtse Heuvelrug kom je helemaal tot rust in een van de prachtige Groepsaccommodaties middenin de natuur. De Utrechtse heuvelrug bestaat grotendeels uit bos maar ook heidegebieden en stuifzanden zijn hier te vinden. Zo is dit het perfecte wandel en fiets gebied.

De Utrechtse heuvelrug is ook zeer geschikt voor familie week(end) geniet van alles wat er te beleven is voor jong en oud!

Evenementen en activiteiten

Breng een bezoekje aan de Pyramide van Austerlitz, deze Pyramide bevindt zich op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug je hebt hier niet alleen het mooiste uitzicht ook is hier nog veel meer te doen. Zo is er een grote speeltuin aanwezig maar ook is er een mogelijkheid om samen met uw groep te genieten van een heerlijk hapje en drankje op het terras.

Voor de dierenliefhebbers vind je op de Utrechtse heuvelrug een dierentuin genaamd Ouwehands dierenpark met meer dan 25 verschillende soorten dieren is dit de ideale plek voor de groepen die graag op avontuur gaan tussen de dieren.

In het Nationaal militair museum worden wekelijks meerdere voorstellingen gehouden over hoe de militairen vroeger en nu te werk gaan. Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding door het museum te krijgen, zo loop je langs de tentoonstellingen terwijl je gelijk uitlegt krijgt en vragen kunt stellen.

Groepsaccommodatie Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een geschikte Groepsaccommodatie voor uw groep, dan ben je hier  op het juiste adres. Met een ruime keuze een groot aantal Groepsaccommodaties op de Utrechtse Heuvelrug. 

Er is dus zeker genoeg te doen op de Utrechtse Heuvelrug, dus geniet samen met uw groep van een vakantie in een van de Groepsaccommodaties.