Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Vakantie in een groepsaccommodatie in tijden van het Coronavirus

In de tijden van het Coronavirus is het moeilijker om met grote groepen bij elkaar te komen, ook in groepsaccommodaties. Vele prachtige groepsaccommodaties staan hierdoor helaas leeg. Verschillende groepsaccommodaties hebben hierom aanpassingen gedaan waarmee de groepsaccommodaties alsnog verhuurd kunnen worden in deze tijden.

Er even tussenuit

Nederland zit massaal thuis, zowel ouders als kinderen. De frustratie, spanning en verveling kunnen dan ook erg oplopen. Het is dan een verademing om het huis te kunnen verlaten en om op vakantie te gaan. Een groepsverblijf geeft je alle ruimte om er even tussenuit te kunnen en de bekende muren van thuis even achter je te laten.

Waarom in een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is gemaakt voor grotere groepen, als een (kleinere) groep heb je dan ook alle ruimte die je kunt wensen. De groepsaccommodaties hebben eigen faciliteiten en meer ruimte om het gebouw heen. Dit maakt ‘social distancing’ gemakkelijker dan bij reguliere vakantiehuisjes. De groepsverblijven hebben ook aangepaste prijzen, hierdoor betaal je nooit te veel, terwijl je er veel voor terugkrijgt. Onze groepsaccommodaties staan in prachtige omgevingen waar je heerlijk rustig kunt genieten. Iedere accommodatie heeft zijn eigen charme. Klik op een van de groepsaccommodaties om te zien wat zij te bieden hebben voor u en uw groep in tijden van het Coronavirus.

Wanneer mag ik in een groepsaccommodatie verblijven?

Vanaf 1 juni is het mogelijk om met meerdere huishoudens tegelijk gebruik te maken van een groepsaccommodatie. Ook zijn de mogelijkheden voor groepen tot 30 personen uitgebreid. Maar met wie, hoeveel personen en op welke manier je in een groepsaccommodatie mag verblijven, verschilt per veiligheidsregio of gemeente. De regels omtrent verblijven in een groepsaccommodatie kunnen ook snel veranderen. Voor de meest actuele informatie kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende groepsaccommodatie. Zij kunnen je vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

Onze aan Corona aangepaste groepsaccommodaties:

Boerencamping De Gouwe Stek

Groepsaccommodatie Groepsverblijf 30 personen

Noord-Holland
 Maximaal: 30
 Slaapplekken: 5
 Badkamers: 4

Bovenkarspel (Noord-Holland)

GROEPSVERBLIJF Groepsaccommodatie de ‘Gouwe Droom’.   Gezellig met familie en/of vrienden samenzijn in een modern groepsverblijf, welke van alle gemakken is voorzien. Van de groepsaccommodatie kunnen 42 mensen gebruik maken. Er is ee..

Toon deze groepsaccommodatie

Mooiplekkie.nl groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie t Veld

Drenthe
 Maximaal: 20
 Slaapplekken: 10
 Badkamers: 5

Eext (Drenthe)

Groepshuis 't Veld Families en vriendengroepen tot twintig personen kunnen terecht in onze Drentse groepsaccommodatie Mooiplekkie't Veld. Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf huisjes onder een dak. Ideaal voor groepen die naast een gezellig ..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Boerderij

Drenthe
 Maximaal: 125
 Slaapplekken: 13
 Badkamers: 7

Grolloo (Drenthe)

De Boerderij is een grote sfeervolle groepsaccommodatie midden in het prachtige Drentse landschap. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 125 personen. De accommodatie beschikt over multifunctionele vertrekken. Er is een grote en gezel..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Stal

Drenthe
 Maximaal: 72
 Slaapplekken: 7
 Badkamers: 2

Grolloo (Drenthe)

De Stal is sfeervol en comfortabel ingericht. De grote en gezellig ingerichte woonkamer is voorzien van eethoeken en een zithoek. De eethoeken hebben degelijke tafels en gemakkelijke stoelen. Er is een ruime, gezellige zithoek met flatscreen en ..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantieboerderij de Putte

Noord-Brabant
 Maximaal: 10
 Slaapplekken: 7
 Badkamers: 3

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Informatie omtrent Coronavirus Wij vinden het heel erg jammer dat onze prachtige accommodatie op een prachtige locatie leeg staat. We mogen voorlopig nog geen grote groepen ontvangen maar we mogen wel een gezin ontvangen. Zijn jullie misschien op zoe..

Toon deze groepsaccommodatie

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 8

Bennekom (Gelderland)

  Informatie omtrent Corona Onze accommodatie de Barg is aangepast conform de regels voor het coronavirus, in totaal zijn er 8 slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen waar maximaal 3 mensen op een slaapkamer slapen waarbij de 1,5 mtr. dan o..

Toon deze groepsaccommodatie

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Gelderland
 Maximaal: 9
 Slaapplekken: 3
 Badkamers: 1

Bennekom (Gelderland)

  Informatie omtrent Corona Onze accommodatie de Schuur is aangepast voor één huishouden conform de regels voor het coronavirus, er kunnen maximaal 3 mensen op een slaapkamer slapen waarbij de 1,5 mtr. dan ook gegarandeerd is. Voor..

Toon deze groepsaccommodatie

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie Onder Zeil en In het Riet

Noord-Brabant
 Maximaal: 60
 Slaapplekken: 14
 Badkamers: 12

Beers (Noord-Brabant)

Onze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers. Eén kamer bevindt zich op de begane grond.De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.Allebei hebben ze een gezellige w..

Toon deze groepsaccommodatie