Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

De mooiste groepsaccommodaties in Flevoland

Flevoland, veruit de jongste provincie van ons mooie Nederland.
Het uitgestrekte voormalige Zuiderzee-gebied is in korte tijd omgetuned naar een mooi en rustig woon en recreatiegebied. Een prachtige provincie, met een uitgestrekt polderlandschap.

Met de steden Lelystad en Almere, heeft u een keur aan mogelijkheden wat winkelen betreft.
Uiteraard kunt u overnachten in de diverse groepsaccommodaties op de grond waar vroeger nog rijkelijk werd gevist op haring en kabeljauw.

Een vreemd gevoel, ooit was dit allemaal water. De drooglegging heeft ook zo zijn voordelen, want in het zuidelijke gedeelte van Flevoland, is een prachtig stukje natuur namelijk de Oostvaardersplassen. Te voet of op de fiets kunt u dit gebied ontdekken en u laten imponeren door dit prachtig stukje natuur.

Meer actie is ook mogelijk, maak dan gebruik van de mooie mountainbikeroutes door het Kotterbos. Ook voor minder actieve doeleinden kunt u heerlijk uitrusten op de uitgestrekte stranden in Flevoland. Voor een stukje cultuur mag een bezoek aan het Unesco Werelderfgoed Schokland niet ontbreken.

Na gedane arbeid is het goed rusten, laat u verwennen in het vissersstadje Urk, en geniet van een haring met uitjes of een heerlijke lekkerbek.

Zo ziet u maar de jongste provincie, maar toch met een rijk verleden.

Erkemederstrand

Groepskamperen binnendijks

Flevoland
 Maximaal: 20

Zeewolde (Flevoland)

Ruime velden binnendijks geschikt voor groepen, het Heelal en het Universum zijn nabij het hondenstrand en het hondenspeelveld. 

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Craneburcht

Groepsaccommodatie excl. slaapzaal / groepskamperen

Flevoland
 Maximaal: 70

Luttelgeest (Flevoland)

Welkom bij Groepsaccommodatie Craneburcht, een eenvoudige en gezellige groepsaccommodatie, ook uitermate geschikt voor groepskamperen. Ligt direct aan het Kuinderbos en is de poort naar Nationaal Park de Weerribben.  GroepskamperenOnze groepsacc..

Toon deze groepsaccommodatie

Erkemederstrand

Groepskamperen aan het water

Flevoland
 Maximaal: 20

Zeewolde (Flevoland)

Ruime velden aan het water geschikt voor groepen, het Hillstrand, Rabbitstrand en Rietstrand zijn voorzien van eigen vuurplaats.

Toon deze groepsaccommodatie