Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie Flevoland | Overnachten in de polder

Flevoland, veruit de jongste provincie van ons mooie Nederland.
Het uitgestrekte voormalige Zuiderzee-gebied is in korte tijd omgetuned naar een mooi en rustig woon en recreatiegebied. Een prachtige provincie, met een uitgestrekt polderlandschap.

Met de steden Lelystad en Almere, heeft u een keur aan mogelijkheden wat winkelen betreft.
Uiteraard kunt u overnachten in de diverse groepsaccommodaties op de grond waar vroeger nog rijkelijk werd gevist op haring en kabeljauw.

Een vreemd gevoel, ooit was dit allemaal water. De drooglegging heeft ook zo zijn voordelen, want in het zuidelijke gedeelte van Flevoland, is een prachtig stukje natuur namelijk de Oostvaardersplassen. Te voet of op de fiets kunt u dit gebied ontdekken en u laten imponeren door dit prachtig stukje natuur.

Meer actie is ook mogelijk, maak dan gebruik van de mooie mountainbikeroutes door het Kotterbos. Ook voor minder actieve doeleinden kunt u heerlijk uitrusten op de uitgestrekte stranden in Flevoland. Voor een stukje cultuur mag een bezoek aan het Unesco Werelderfgoed Schokland niet ontbreken.

Na gedane arbeid is het goed rusten, laat u verwennen in het vissersstadje Urk, en geniet van een haring met uitjes of een heerlijke lekkerbek.

Zo ziet u maar de jongste provincie, maar toch met een rijk verleden.

Vakantiepark t Urkerbos

Groepsaccommodatie Familiehuis Urkerbos

Flevoland
 Maximaal: 25

Urk (Flevoland)

Rustig gelegen familiehuis voor maximaal 24 personen in de buurt van Urk en IJsselmeer. Het familiehuis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en terras, ruime keuken met verschillende apparaten (uitgerust voor zelfcatering), ..

Toon deze groepsaccommodatie

Netl de Wildste Tuin

Groepsaccommodatie Groepshotel Nordkapp

Flevoland
 Maximaal: 16
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 6

Kraggenburg (Flevoland)

Groepshotel Nordkapp beschikt over 6 slaapkamers met eigen sanitair, daarnaast zijn er nog 2 extra connected slaapvertrekken. In totaal zijn er 16 bedden beschikbaar. Nordkapp heeft ook een grote groepsruimte, perfect om met de groep even samen te zi..

Toon deze groepsaccommodatie

Netl de Wildste Tuin

Groepsaccommodatie Groepshotel Abisko

Flevoland
 Maximaal: 37
 Slaapplekken: 14
 Badkamers: 14

Kraggenburg (Flevoland)

Groepshotel Abisko is met 14 slaapkamers met eigen sanitair en 37 bedden en een grote groepsruimte het grootste groepshotel van Netl de Wildste Tuin. Slaapkamers Abisko beschikt over 14 slaapkamers met eigen sanitair. Daarbij zijn er 3 extra connecte..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Craneburcht

Flevoland
 Maximaal: 70

Luttelgeest (Flevoland)

Welkom bij Groepsaccommodatie Craneburcht, een eenvoudige en gezellige groepsaccommodatie, ook uitermate geschikt voor groepskamperen. Ligt direct aan het Kuinderbos en is de poort naar Nationaal Park de Weerribben.  GroepskamperenOnze groepsacc..

Toon deze groepsaccommodatie

Netl de Wildste Tuin

Groepsaccommodatie Groepshotel Inari

Flevoland
 Maximaal: 23
 Slaapplekken: 10
 Badkamers: 7

Kraggenburg (Flevoland)

Groepshotel Inari is het perfecte groepshotel voor zakelijke groepen, families en vriendengroepen met 23 slaapplaatsen in 7 slaapkamers met eigen sanitair, plus 3 extra connected slaapvertrekken. Inari is vernoemd naar een gemeente in het FInse lands..

Toon deze groepsaccommodatie