Het Samuel Naardenhuis

Zuid-Holland
 Maximaal: 70
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  9

Oostvoorne (Zuid-Holland)

Vanuit de accommodatie lopend naar het strand om lekker te gaan zwemmen, wie wil dat niet? Bij het Samuel Naardenhuis is dat werkelijkheid, deze accommodatie ligt namelijk op een schiereiland in het Brielse meer. Wie liever niet gaat zwemmen kan tere..

Toon deze groepsaccommodatie

De Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Rode Kamer - Bar Gaudentia

Noord-Brabant
 Maximaal: 1
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  3

Biezenmortel (Noord-Brabant)

De Rode Kamer is een vakantieverblijf met een grote woonkamer, een oergezellige bar en een heerlijk overdekt terras. In Bar Gaudentia is de geschiedenis het decor. Het was ooit de directiekamer van de abdes van het klooster. De tuindeuren verschaffen..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Boomstronk

Gelderland
 Maximaal: 50
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  2

Otterlo (Gelderland)

Onze kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantiepark Duinoord

Groepsaccommodatie Familiehuis Duinoord

Zeeland
 Maximaal: 20

Oostkapelle (Zeeland)

Huur nu de luxe groepsaccommodatie in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle. Dit groeps- en familiehuis is modern, gerenoveerd en geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen. Onze groepsaccommodatie is een accommodatie met een prachtige, authentieke uitst..

Toon deze groepsaccommodatie

De Clinge

Drenthe
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Zeegse (Drenthe)

De Clinge, inspirerende groepsaccommodatie: Acht ruime slaapkamers elk met een eigen douche / toilet. Er kan slechts 1 groep tegelijkertijd reserveren, dus U heeft altijd het rijk alleen met uw eigen gezelschap.Maximaal 24 personen. Vakantie, weekend..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Huntershof

Groepsaccommodatie Huntershof zelfverz. 42 personen

Drenthe
 Maximaal: 42

Diever (Drenthe)

In de Huntershof zijn 13 tweepersoons en 2 driepersoons slaapkamers. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en is voorzien van comfortabele éénpersoons bedden met dekbed. In het naastgelegen tienperso..

Toon deze groepsaccommodatie

Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie t Voorhuis

Drenthe
 Maximaal: 25
 Slaapkamers: 8

Annen (Drenthe)

Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe biedt groepen van 20 tot 25 personen een gezellige verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer zult u zich snel thuis voelen in 't Voorhuis in Annen. Vanuit de woon..

Toon deze groepsaccommodatie

Markant Outdoorcentrum

Groepsaccommodatie Groepskampeerterrein

Gelderland
 Maximaal: 20

Braamt (Gelderland)

Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden b..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Egel

Utrecht
 Maximaal: 84
 Slaapkamers: 5

Austerlitz (Utrecht)

De Egel is een gloednieuwe accommodatie (bouw is gestart in november 2018) midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Egel heeft direct zicht op het bos en is geschikt voor 40 personen. De recreatieruimte is voorzien ..

Toon deze groepsaccommodatie