Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Eversbosch 1

Gelderland
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 22
 Badkamers:  7

Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 26 personen, de nieuwe accommodatie heeft 7 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steen..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie de Stolp

Groepsaccommodatie Stolp III

Noord-Holland
 Maximaal: 50

Den Hoorn Texel (Noord-Holland)

Groepsaccommodatie met: 8 kamers voor 6 pers. met privé badkamer1 kamer voor 2 pers. met privé badkamerprofessionele keuken met vaatwasservloerverwarmingspeelzoldereigen terraseigen sportveldeigen vuurplaats

Toon deze groepsaccommodatie

Netl de Wildste Tuin

Groepsaccommodatie Groepshotel Inari

Flevoland
 Maximaal: 23
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  7

Kraggenburg (Flevoland)

Groepshotel Inari is het perfecte groepshotel voor zakelijke groepen, families en vriendengroepen met 23 slaapplaatsen in 7 slaapkamers met eigen sanitair, plus 3 extra connected slaapvertrekken. Inari is vernoemd naar een gemeente in het FInse lands..

Toon deze groepsaccommodatie

Vecht en Zo Kamperen en Meer

Overijssel
 Maximaal: 20

Zwolle (Overijssel)

Sfeervolle groepsaccommodatie voor groepen tot 20 personen gelegen in de poort van het bijzonder prachtige Vechtdal, direct aan rivier de Vecht aan de rand van de Hanzestad Zwolle.  Zowel de historische binnenstad van Zwolle, met zijn vele mogel..

Toon deze groepsaccommodatie

Strohotel Aalshof

Groepsaccommodatie De Aalshof

Noord-Brabant
 Maximaal: 2

Haps (Noord-Brabant)

Welkom in de wereld van stro en leem... ANDERS DAN ANDERS OVERNACHTEN. Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het B..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Barendonk

Groepsaccommodatie De Vlaamsche Schuur & Het Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 34
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  9

Beers (Noord-Brabant)

De Vlaamsche Schuur en Het Koetshuis kun je ook in combinatie huren voor grotere groepen!  Deze groepsaccommodatie op zichzelf is geschikt voor groepen van 16 tot 22 personen. De Vlaamsche Schuur is geschikt voor mindervaliden, beschikt over een..

Toon deze groepsaccommodatie

De Elzenhoeve

Gelderland
 Maximaal: 100

Nijkerk (Gelderland)

De groepsaccomodatie op De Elzenhoeve is gelegen in een bosrijke omgeving en direct aan diverse wandel- en fietsroutes zoals de Veluwe Gazellenroute. Op 5km fietsen over de binnenwegen door de landerijen vindt u het Nijkerkse (Surf)strand aan het Vel..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij

Limburg
 Maximaal: 500
 Slaapkamers: 63
 Badkamers:  63

Baarlo (Limburg)

Geheel in oude stijl herbouwde boerderij met 2 grote feestzalen, 2 vergaderzalen en 32 slaapkamers. Dit gebouw is zo apart, dat vind je nergens. Het gebouw lijkt er al eeuwen te staan. Vergaderen, dansen, dineren en overnachten gaan hier hand in hand..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Koekoek

Gelderland
 Maximaal: 64
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  8

Vierhouten (Gelderland)

Groepsaccommodatie de Koekoek ligt vlak bij centrale speelvoorzieningen zoals het activiteitenveld, de indoor activiteitenhal en de speelplas. Vanuit de accommodatie loop je ook zo de heide op of het bos in. Het verblijf bestaat uit 4 slaapzalen..

Toon deze groepsaccommodatie