Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 180
 Badkamers:  16

Overasselt (Gelderland)

De Overasselt groepsaccommodatie heeft 3 grote recreatie/-eetzalen en verschillende slaapkamers/- zalen. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 100 tot 180 personen. De recreatiezalen bestaan uit tafels en stoelen, loungebanken, open haar..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Onderhil

Gelderland
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  4

Vierhouten (Gelderland)

Op zo'n natuurlijke locatie met heide en bos op loopafstand hoor je natuurlijk te verblijven in een knus houten gebouw. De Onderhil is zo'n verblijf met met 2 slaapzalen en een woonkamer met keuken. Voor de leiding zijn er 2 aparte kamers b..

Toon deze groepsaccommodatie

Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie Breelandhuizen

Drenthe
 Maximaal: 80
 Slaapkamers: 14

Annen (Drenthe)

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en 't Achterom samenAlle faciliteiten inclusief

Toon deze groepsaccommodatie

Stevenshof

Groepsaccommodatie t Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 40

Stevensbeek (Noord-Brabant)

De indeling van het groepsverblijf bestaat uit een royale eetkamer en gescheiden zitkamer met aparte opkamer. Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een extra keukentje met vrieskist en extra koelkast. In dit vakantiehuis vindt u 4 douches ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Stelhoeve

Zeeland
 Maximaal: 56
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  14

Wemeldinge (Zeeland)

Groepsaccommodatie Oosterschelde is een luxe, vijfsterren groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 45 personen. Het kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een familiereünie in het prachtige Zeeland. Veel zorggroepen vinden ondertu..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccomodatie Vollenhove

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Vollenhove (Overijssel)

Groepsaccommodatie Vollenhove is gelegen aan de rand van Vollenhove, in Noordwest Overijssel. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers (waarvan 3 geschikt voor mindervaliden) geschikt voor 2/4 personen. Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamers voor 2 ..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Korhoen

Limburg
 Maximaal: 140
 Slaapkamers: 11

Evertsoord (Limburg)

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. Het Korhoen heeft oo..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerderij het Stroomdal

Drenthe
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  4

Anderen (Drenthe)

In Nationaal park de Drentsche Aa bevindt zich Boerderij het Stroomdal in een rietgedekte ,authentieke Boerderij in het brinkdorp Anderen. Voor groepen tot maximaal 20 personen bieden wij een aangenaam verblijf. De accommodatie is zeer geschikt voor ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Blokhut

Overijssel
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  4

Ommen (Overijssel)

Op een idyllisch plek in het bos, naast de wolfskuil, ligt de Blokhut. Een accommodatie waar 22 personen kunnen verblijven. Buiten heeft u een zes meter lange picknicktafel. Er is een open keuken en een comfortabele zithoek rondom een sfeervolle gask..

Toon deze groepsaccommodatie