Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 125
 Badkamers:  12

Oldebroek (Gelderland)

Perfecte combinatie van Dennen groepsaccommodatie met ruime eetzaal, horeca-keuken, 25 drie- &, vierpersoons-slaapkamers en het Sparrenhuis met de sfeer, luxe en ruimte voor een mooie feestavond. De Dennen groepsaccommodatie heeft een grote recre..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Bosuil

Utrecht
 Maximaal: 192
 Slaapkamers: 28
 Badkamers:  16

Austerlitz (Utrecht)

De Bosuil ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

Blauwestadhoeve BV

Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve

Groningen
 Maximaal: 60

Midwolda (Groningen)

In deze voor Groningen zo typerende enorme grote boerderij met 3 hectare grond, is het originele groepsverblijf ondergebracht.Er is gekozen voor een modulaire opbouw waardoor u met groepen van 20-40p of dankzij de B&B kamers tot en met 60 pe..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Groepsaccommodatie Groepsverblijf Luchtballon

Noord-Brabant
 Maximaal: 84
 Slaapkamers: 11

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Groepsverblijf De Luchtballon is geschikt voor maximaal 84 personen. De 11 slaapkamers zijn ingericht met stapelbedden, groepsverblijf de Luchtballon heeft een eigen recreatie- en eetzaal. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiek..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Schaapskooi

Noord-Brabant
 Maximaal: 43
 Slaapkamers: 13
 Badkamers:  14

Hoogeloon (Noord-Brabant)

De Schaapskooi is ingericht voor groepen tot 43 personen. Als u uw oog laat vallen op deze comfortabele groepsaccommodatie, dan krijgt u de beschikking over 13 aparte slaapkamers (3 x 2, 3 x 3 en 7 x 4 persoons) met eigen sanitair. U hoeft ..

Toon deze groepsaccommodatie

Maria Johanna Hoeve

Zuid-Holland
 Maximaal: 32
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  12

Noordeloos (Zuid-Holland)

De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van een douche en toilet. De slaapkamers zijn dezelfde als de groepsaccommodatie, het gebouw wordt multi-functioneel gebruikt. De accommodatie beschikt over 12 kamers en 32 bedden, waarvan 9 kamers met 2 be..

Toon deze groepsaccommodatie

De Markestee

Friesland
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 13
 Badkamers:  9

Blesdijke (Friesland)

Bijzonder vakantiehuis met een eigen zwembad. Een luxe, 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij. Een vakantiehuis voor kleine, maar ook grote groepen. Op een prachtig terrein van ruim 1 hectare. En het allermooiste: i..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
33
Volgende pagina
>>