Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Overijssel
 Maximaal: 70
 Badkamers:  4

Ommen (Overijssel)

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De twee groepskampeer plekken liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteite..

Toon deze groepsaccommodatie

Landhoeve De Nieuwe Erf

Groepsaccommodatie Hooizolder

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 6

Diessen (Noord-Brabant)

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebru..

Toon deze groepsaccommodatie

Accommodatie De Zuidkaap

Drenthe
 Maximaal: 40

Midlaren (Drenthe)

“de Zuidkaap” is een luxe gebouw, prachtig gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. Dit prachtige meer is naast een rustig watersportgebied, ook een plas met uitzonderlijke natuurwaarde. De mooie grote waterpartij met uniek uitzi..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 80
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  8

Overasselt (Gelderland)

Groepsaccommodatie De Heide heeft een prachtige recreatie-/eetzaal van 75m2, bij uitstek geschikt voor groepen van 40 tot 80 personen. Standaard heeft de Heidezaal tafels en stoelen voor 60 personen met een sfeervolle openhaard en projectiescherm. De..

Toon deze groepsaccommodatie

De Fluessen B.V.

Groepsaccommodatie Schippershuis

Friesland
 Maximaal: 55
 Slaapkamers: 15
 Badkamers:  6

Elahuizen (Friesland)

Het Schippershuis is een 55-persoons groepsaccommodatie geschikt voor families, vriendengroepen, zakelijke bijeenkomsten of als trouwlocatie met veel mogelijkheden en privacy voor de gasten. Indeling Schippershuis- Ruime entree met garderobe en toile..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Grote Schotkamp

Gelderland
 Maximaal: 80

Vierhouten (Gelderland)

Groepskamperen is een leuke en goedkope manier van op kamp gaan! Perfect voor je schoolklas of sportvereniging. De groepskampeervelden in Vierhouten zijn voor groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt, lunch en av..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie de Wolf

Utrecht
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  4

Austerlitz (Utrecht)

De Wolf is een gloednieuwe accommodatie (bouw is gestart in november 2018) midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Wolf heeft direct zicht op het bos en is geschikt voor 40 personen. De recreatieruimte is voorzien van v..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
32
Volgende pagina
>>