Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie De Kalverhokken

Drenthe
 Maximaal: 8
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  3

Zuidwolde (Drenthe)

De groepsaccommodatie is geschikt voor max. 10 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 tweepersoons kamer voorzien van douche en toilet, geschikt voor minder validen De recreatie- en eetruimte met open keuken is voorzien van alle comfort. De keuk..

Toon deze groepsaccommodatie

Putse Hoeve

Groepsaccommodatie De Putse Hoeve

Noord-Brabant
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 22

Bergeijk (Noord-Brabant)

De Putse Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, midden in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden worden afgewisseld door agrarisch gebied, dorpen en steden. Omdat er steeds slechts één groep verblijf..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 29

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie Lipke Zijlstrahuis

Utrecht
 Maximaal: 64
 Slaapkamers: 9

Austerlitz (Utrecht)

Het Lipke Zijlstrahuis ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Dit verblijf is geschikt voor 64 personen en wordt veel geboekt door scholen, muziekverenigingen en sportgroepen. De accommodatie beschikt over een eigen gecen..

Toon deze groepsaccommodatie

Holenberg

Groepsaccommodatie Kiet

Noord-Brabant
 Maximaal: 48

Schaijk (Noord-Brabant)

De groepsverblijven op Charme Camping de Holenberg bestaan uit twee onderdelen; blokhutten om in te slapen en een sfeervolle, grote hut om in te recreëren en te eten. Het groepsverblijf beschikt over een groot, eigen recreatieveld voorzien van b..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
33
Volgende pagina
>>