Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie De Kleine Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 38

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Boerschop

Groepsaccommodatie IJssel/Vecht

Overijssel
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 9

Luttenberg (Overijssel)

24 personen kunnen in de karakteristieke boerderij verblijven. De gezellige zitkamer met prachtige open haard in de deel, met TV, stereo-installatie en gratis Wi-Fi, biedt comfortabele ruimte aan iedereen. De accommodatie is gelijkvloers.De slaapplaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Nolderwoud

Drenthe
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  4

Zuidwolde (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.Door de vele aanwezige speel..

Toon deze groepsaccommodatie

De Clinge

Drenthe
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Zeegse (Drenthe)

De Clinge, inspirerende groepsaccommodatie: Acht ruime slaapkamers elk met een eigen douche / toilet. Er kan slechts 1 groep tegelijkertijd reserveren, dus U heeft altijd het rijk alleen met uw eigen gezelschap.Maximaal 24 personen. Vakantie, weekend..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantieoord Het Caitwickerzand

Groepsaccommodatie Veluwe

Gelderland
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 2
 Badkamers:  4

Uddel (Gelderland)

De groepsaccommodatie Het Praathuis van Vakantieoord het Caitwickerzand is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen op basis van zelfverzorging. Ideaal voor een familieweekend, paardenkamp, een kerkgroep of verenigings-uitje e.d. De groepsaccommo..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Groepsaccommodatie Tipikamp Geel

Noord-Brabant
 Maximaal: 64

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Tentenkamp Geel is één van de 5 tipikampen op het terrein. Dit tentenkamp bestaat uit 10 slaaptenten voor in totaal 64 personen en 1 grotere recreatietent. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiekampen die op deze l..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Berta

Gelderland
 Maximaal: 39

Voorst (Gelderland)

De groepsaccommodatie is in principe gelijk aan Antje. Ze bestaat uit een recreatieruimte met een laag zitgedeelte met tv en een eetkamerzitgedeelte. Verder een keuken en 8 slaapkamers. Een badkamer met drie douches, vier toiletten en zes wastafels. ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie De Kalverhokken

Drenthe
 Maximaal: 8
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  3

Zuidwolde (Drenthe)

De groepsaccommodatie is geschikt voor max. 10 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 tweepersoons kamer voorzien van douche en toilet, geschikt voor minder validen De recreatie- en eetruimte met open keuken is voorzien van alle comfort. De keuk..

Toon deze groepsaccommodatie

De Strandhoeve

Groepsaccommodatie Oudland

Overijssel
 Maximaal: 31
 Slaapkamers: 9

Blokzijl (Overijssel)

Luxe groepsaccommodatie bij Blokzijl, geniet van rust, ruimte en comfort. OudLand is een 5-sterren, luxe en gezellige groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij voor groepen tot 31 personen. U slaapt op comfortabele boxsprings en elke slaapkamer, ..

Toon deze groepsaccommodatie