Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie In het riet

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  4

Beers (Noord-Brabant)

Accommodatie 'In het riet' heeft een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keuken, eetruimte en de zithoek in elkaar over lopen bent u altijd gezellig samen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een vaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Nolderwoud

Drenthe
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 9

Zuidwolde (Drenthe)

Groepsaccommodatie Drenthe met 9 slaapkamers Groepsaccommodatie Drenthe met 9 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie. Door de vele aanwezige speelvoorzieninge..

Toon deze groepsaccommodatie

Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie Breelandhuizen

Drenthe
 Maximaal: 80
 Slaapkamers: 14

Annen (Drenthe)

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en 't Achterom samenAlle faciliteiten inclusief

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark Klaverweide

Groepsaccommodatie Molenzicht

Zeeland
 Maximaal: 10

Ellemeet (Zeeland)

Accommodatie Molenzicht is in 2016 vernieuwd en uitgebreid naar een moderne woning gelegen aan een rustige weg aan de rand van Recreatiepark Klaverweide.De sfeervolle accommodatie is geschikt voor 20 tot 23 personen en heeft in totaal 9 slaapkamers, ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Gelderland
 Maximaal: 44
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  4

Ermelo (Gelderland)

Kampeerboerderij “De Aalbertshoeve” ligt midden in een agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen waar reeën, herten en wilde zwijnen uw pad kunnen kruisen. Uitgestrekte heidevelden liggen ook dichtbij onze kampeerbo..

Toon deze groepsaccommodatie

De Zuiderzon

Gelderland
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 10

Eerbeek (Gelderland)

De groepsaccommodatie is geheel uniek, doordat het groepsverblijf gevestigd is in het mooie bosgebied van de Veluwe en beschikt over vele (recreatie)mogelijkheden. Ons groepsverblijf op de Veluwe wordt met name gekenmerkt door de gezellige huiskamer ..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Huizen

Groepsaccommodatie Weversweide

Noord-Holland
 Maximaal: 60

Huizen (Noord-Holland)

Bij Weverweide kun je heerlijk groepskamperen. Groepskamperen met bijvoorbeeld je schoolklas of sportvereniging is een super betaalbare manier van op kamp gaan! Kampeerveld Weversweide is speciaal gericht op groepen die gefaciliteerd op hun eige..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsrecreatie de Ossenkamp

Groepsaccommodatie De Ossenkamp

Overijssel
 Maximaal: 30

Hellendoorn (Overijssel)

Kom genieten van sfeer en ruimte. De Ossenkamp is een ideale locatie voor groepen tot 30 personen, lommerrijk gelegen tussen de Sallandse Heuvelrug en de Regge. Familie, vriendengroep, verenigingen en scholen voelen zich er direct thuis. In de verbou..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

Limburg
 Maximaal: 12
 Slaapkamers: 3

Meerlo (Limburg)

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. In het Herenhuis is een luxe groepsverblijf gerealiseerd voor 8 personen. De accommodatie is rui..

Toon deze groepsaccommodatie