Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie Breelandhuizen

Drenthe
 Maximaal: 80
 Slaapkamers: 14

Annen (Drenthe)

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en 't Achterom samenAlle faciliteiten inclusief

Toon deze groepsaccommodatie

Mooiplekkie.nl groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie t Veld

Drenthe
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  5

Eext (Drenthe)

Families en vriendengroepen tot twintig personen kunnen terecht in onze Drentse groepsaccommodatie Mooiplekkie't Veld. Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf appartementen onder een dak. Eén van de hoekappartementen beschikt over een gr..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Antje

Gelderland
 Maximaal: 34

Voorst (Gelderland)

De accommodatie heeft een gezellige recreatieruimte. Deze ‘woonkamer’ heeft een laag zitgedeelte met tv en een eetkamer gedeelte. Iedereen kan hier tijdens de maaltijd bij elkaar zitten. Verder is er een keuken en zijn er in totaal 7 slaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Imminkhoeve

Groepsaccommodatie Hallehuis

Overijssel
 Maximaal: 41
 Slaapkamers: 23
 Badkamers:  23

Lemele (Overijssel)

Het Hallehuis is een vrijstaande Saksische herenboerderij. Het privéterras is volledig omheind en ligt bovendien op het zuiden! Doordat deze boerderij ruim is opgezet, is verblijven met een grote groep geen probleem. U kunt hier namelijk terec..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 90
 Slaapkamers: 25
 Badkamers:  8

Oldebroek (Gelderland)

Groepsaccommodatie Dennen is een prachtige groepsaccommodatie met grote ramen, veel licht en een prachtig uitzicht over de sportvelden en aangrenzende bossen. Deze groepsaccommodatie heeft een grote recreatie-/eetzaal van 120 m2. Ook is er een terras..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
33
Volgende pagina
>>