De Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Rode Kamer - Bar Gaudentia

Noord-Brabant
 Maximaal: 1
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  3

Biezenmortel (Noord-Brabant)

De Rode Kamer is een vakantieverblijf met een grote woonkamer, een oergezellige bar en een heerlijk overdekt terras. In Bar Gaudentia is de geschiedenis het decor. Het was ooit de directiekamer van de abdes van het klooster. De tuindeuren verschaffen..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 29

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie

De Pol Groepsaccommodaties en BnB

Groepsaccommodatie Langenberg

Overijssel
 Maximaal: 35

Haaksbergen (Overijssel)

Langenberg 12-36 personen KEUKEN/LEEFRUIMTE• Leefruimte met gezellige zithoek rondom grote houtkachel• Eethoek met houten kloostertafels• PLASMA TV, gratis WIFI• Keuken v.v. (snel)vaatwasser, oven, magnetron, voldoende koelin..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Eureca

Groepsaccommodatie Groepskamperen Eureca

Friesland
 Maximaal: 32

Schiermonnikoog (Friesland)

Eureca heeft sinds 2012 compleet ingerichte safaritenten en maakt het mogelijk met uw school, vriendengroep of bijvoorbeeld familie te kamperen. De tenten zijn geschikt voor groepen tot 32 personen, verdeeld over twee slaaptenten en een leeftent met ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Wiltzangh Ruinen

Groepsaccommodatie Familiehuis

Drenthe
 Maximaal: 18

Ruinen (Drenthe)

Heerlijk genieten op Vakantiepark De Wiltzangh! Met z'n allen onder één dak, dat kan in ons familiehuis! Of u op vakantie gaat met vrienden, familie of een andere groep, het familiehuis biedt de ideale accommodatie midden in het mooie D..

Toon deze groepsaccommodatie

De Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Middenbeuk

Noord-Brabant
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 18
 Badkamers:  8

Biezenmortel (Noord-Brabant)

In het midden van het klooster vindt u de Middenbeuk. Huis en tap gaan hier prima samen. Op de plek waar vroeger het atelier was waar de kleding en kazuifels werden gemaakt en versteld werden, ligt nu het gezellige klets-café. De Middenbeuk is..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Groepsaccommodatie Tipikamp Geel

Noord-Brabant
 Maximaal: 64

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Tentenkamp Geel is één van de 5 tipikampen op het terrein. Dit tentenkamp bestaat uit 10 slaaptenten voor in totaal 64 personen en 1 grotere recreatietent. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiekampen die op deze l..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Bosuil

Utrecht
 Maximaal: 192
 Slaapkamers: 28
 Badkamers:  16

Austerlitz (Utrecht)

De Bosuil ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Venweide

Noord-Brabant
 Maximaal: 47

Valkenswaard (Noord-Brabant)

Uniek van Venweide is deze prachtige ronde groepsruimte van 11 meter doorsnee die u geheel naar eigen wensen of met onze hulp kunt indelen:Een spelletjeshoek, leestafel, piano, pingpongtafel of u besluit er alles uit te halen zodat er ruimte komt voo..

Toon deze groepsaccommodatie