Vakantiepark t Urkerbos

Groepsaccommodatie Familiehuis Urkerbos

Flevoland
 Maximaal: 25

Urk (Flevoland)

Rustig gelegen familiehuis voor maximaal 24 personen in de buurt van Urk en IJsselmeer. Het familiehuis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en terras, ruime keuken met verschillende apparaten (uitgerust voor zelfcatering), ..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatie de Kievit

Friesland
 Maximaal: 33

Elsloo (Friesland)

De accommodatie beschikt over een ruim opgezette woonkamer met een eet- en zitgedeelte waar u met uw gezelschap heerlijk kunt vertoeven. In deze ruimte bevindt zich een bargedeelte, loungegedeelte en zijn er genoeg tafels en stoelen voor iedereen. In..

Toon deze groepsaccommodatie

Christelijk Vakantiepark De Betteld

Groepsaccommodatie Het Tipidorp

Gelderland
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 6

Zelhem (Gelderland)

Het Tipidorp is een unieke groepsaccommodatie. Er staan 6 tipitenten in een cirkel met in het midden een overdekte plek waar kan worden gegeten en gekletst. Elke tent heeft een ruime diameter van 7 meter. In elke tent staan zes luxe bedden op poten. ..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Groepsaccommodatie Groepslocatie Oldebroek

Gelderland
 Maximaal: 200
 Badkamers:  20

Oldebroek (Gelderland)

Als groep is het mogelijk om de complete locatie in Oldebroek af te huren. Zo heeft u de beschikking over het hoofdgebouw met twee groepsaccommodaties, het groepshuis Sparren, de Bos lodges, kampvuurplaatsen, sportvelden en veel ruimte zowel binnen a..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark De Heidebloem

Groepsaccommodatie De Heideheuvel

Noord-Brabant
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  2

Schaijk (Noord-Brabant)

De Heideheuvel is een luxe accommodatie waarin u terecht kunt met een groep tot 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers voor 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van vaste was..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed t Borghuis

Groepsaccommodatie Familieboerderij

Overijssel
 Maximaal: 14
 Slaapkamers: 6

Losser (Overijssel)

Deze eeuwenoude boerderij is geschikt tot 14 personen en is zeer sfeervol en comfortabel ingericht. De vakantieboerderij beschikt over een eetruimte, keuken, grote ruimte die is onderverdeeld in een zithoek bij de tv en een zithoek bij de kachel. Er ..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantieoord Het Caitwickerzand

Groepsaccommodatie Veluwe

Gelderland
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 2
 Badkamers:  4

Uddel (Gelderland)

De groepsaccommodatie Het Praathuis van Vakantieoord het Caitwickerzand is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen op basis van zelfverzorging. Ideaal voor een familieweekend, paardenkamp, een kerkgroep of verenigings-uitje e.d. De groepsaccommo..

Toon deze groepsaccommodatie

Buitengoed Fredeshiem

Groepsaccommodatie Groepshotel

Overijssel
 Maximaal: 2
 Slaapkamers: 35

De Bult (Overijssel)

Het groepshotel herbergt 35 gerieflijk ingerichte één- en tweepersoonskamers (met douche, toilet, telefoon, flatscreen-tv), alle op de begane grond en veelal met eigen terras en uitzicht op het bos. De zes prima geoutilleerde zalen lene..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Marinushoeve

Groepsaccommodatie Marinushoeve

Drenthe
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 13
 Badkamers:  18

Havelte (Drenthe)

Dé accommodatie voor een geslaagd familieweekend. In de zeer luxe groepsaccommodatie Marinushoeve voelt u zich direct thuis. De grote woonkamer met meerdere zithoeken is gezellig ingericht, met tuindeuren naar het terras en grote tuin. De acco..

Toon deze groepsaccommodatie