Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Stal

Drenthe
 Maximaal: 50
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  2

Grolloo (Drenthe)

De Stal is sfeervol en comfortabel ingericht. Door de flexibele indeling is dit groepsverblijf ook erg geschikt als cursus- en vergaderruimte. Iedereen die in De Stal verblijft, kan volop genieten van de gemoedelijkheid en natuurlijke pracht van de o..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Nijsingh

Friesland
 Maximaal: 100

Appelscha (Friesland)

Groepsaccommodatie Nijsingh is een accommodatie met moderne voorzieningen en biedt plaats aan ca. 100 personen.De sfeervolle boerderij-aspecten vindt u terug in de accommodatie en versterken de warme gezelligheid. Groepsaccommodatie Nijsingh beschikt..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Krekel

Utrecht
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  4

Austerlitz (Utrecht)

De Krekel ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Ligweide

Gelderland
 Maximaal: 200

Vierhouten (Gelderland)

De Ligweide van Paasheuvelgroep Vierhouten is een zeer ruim veld aan het water. Een perfecte plek om met de schoolklas of sportvereniging te kamperen. Het veld is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen. Hier met de tent staan kan zowel gefacil..

Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten

Noord-Brabant
 Maximaal: 39
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  4

Biezenmortel (Noord-Brabant)

“Bona Ventura, zitkamer en keukenblok (koelkast, magnetron en koffiezetapparaat), is een rustig gedeelte van Beukenhof met 4 slaapgedeeltes en uitzicht op het dorpsplein, waar de Jeu de Boules baan een attractie is voor de krasse generatie. Kor..

Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhaeghe Moergestel

Groepsaccommodatie Beukenhaeghe

Noord-Brabant
 Maximaal: 65
 Slaapkamers: 17
 Badkamers:  13

Moergestel (Noord-Brabant)

Aan de rand van de Oisterwijkse bossen en vennen, net buiten het dorp Moergestel ligt Groepsaccommodatie Beukenhaeghe. Een unieke stek in Het Hart van Brabant. Dichtbij de Efteling, Beekse Bergen en steden als Tilburg en Eindhoven om de hoek.  U..

Toon deze groepsaccommodatie

De Wildwal

Groepsaccommodatie Het Uiltje (36 Personen)

Gelderland
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  7

Lunteren (Gelderland)

Wilt u ook een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend? Dit oergezellige huis is er geknipt voor. Iedereen kan mee, want het Uiltje is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het Uiltje voorzien van een internet aansluiting. En om het nog fijner t..

Toon deze groepsaccommodatie

Gastenboerderij Kosman

Overijssel
 Maximaal: 30

Holten (Overijssel)

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Uw gezelschap zal zich direct thuis voelen in deze gastvrije groepsaccommodatie. Of dat nu gaat om een vriendinnenweekend, een familieuitje, heisessie of een sportteam. Geniet van alle luxe, rust en vrijheid die de ..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie Het Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Koetshuis genoemd. Het Koetshuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor tot 15 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een een landelijke, Bourgondisc..

Toon deze groepsaccommodatie