Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Joris

Overijssel
 Maximaal: 17
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  5

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen in verband met corona maatregelen:Bestaat je groep uit maximaal 3 verschillende huishoudens? Dan kun je met 12 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 10 personen in De Joris overnacht. Jongeren d..

Toon deze groepsaccommodatie

De Eikenhorst

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  6

Steenwijk (Overijssel)

“De Eikenhorst” is een ruim vakantiehuis (375 m2) voor groepen van 15 - 30 personen. Dit landhuis ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot ..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Meidoorn

Overijssel
 Maximaal: 12
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  5

De Lutte (Overijssel)

De Meidoorn is een warm en sfeervol vakantiehuis, geschikt vanaf 6 personen. Slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad en een sauna maken het een luxe en comfortabel thuis. Gezellig en warm! Dat is hoe de Meidoorn het best omschreven kan worden. Sam..

Toon deze groepsaccommodatie

Negende Zaeligheyt

Groepsaccommodatie Familiehuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  3

Bergeijk (Noord-Brabant)

Het familiehuis is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Het familiehuis ligt gelegen aan de bosrand in een stiltegebied. Midden in het Brabantse gebied Kempen, nabij de Belgische grens. Het groepsverblijf is erg geliefd vanwege..

Toon deze groepsaccommodatie

De Hoof

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad

Noord-Brabant
 Maximaal: 250
 Slaapkamers: 36

Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als g..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Gelderland
 Maximaal: 42
 Slaapkamers: 15
 Badkamers:  15

Berg en Dal (Gelderland)

Deze accommodatie heeft vele luxe voorzieningen. Ook bij minder weer zult u hier een prima verblijf hebben, het zal u aan niets ontbreken! Op de begane grond is een gezellige eethoek, zithoek en een heuse bar. Het is de bedoeling dat u tijdens uw ver..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Poortgebouw Kapel

Limburg
 Maximaal: 250
 Slaapkamers: 70
 Badkamers:  70

Baarlo (Limburg)

De stijlvolle woonkamer van poortgebouw Kapel draagt met recht de naam ‘Gentlemen’s Room’. De rust van deze verblijfsruimte staat geregeld in schril contrast met de jolige stemming in uw eigen mini-café. Samen met Poortgebouw..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Gelderland
 Maximaal: 44
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  4

Ermelo (Gelderland)

Kampeerboerderij “De Aalbertshoeve” ligt midden in een agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen waar reeën, herten en wilde zwijnen uw pad kunnen kruisen. Uitgestrekte heidevelden liggen ook dichtbij onze kampeerbo..

Toon deze groepsaccommodatie

De Oude Boerderij

Noord-Brabant
 Maximaal: 14
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  1

Moergestel (Noord-Brabant)

Deze 14 persoons rolstoeltoegankelijke, gelijkvloerse groepsaccommodatie in het buitengebied van Moergestel in Brabant, is geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. De groepsaccommodatie is gelegen op het erf van een boerenbedrijf (vee..

Toon deze groepsaccommodatie