Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Het Edelhert

Gelderland
 Maximaal: 88
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  14

Vierhouten (Gelderland)

Het Edelhert is een gloednieuw gebouw dat helemaal natuurvriendelijk is gebouwd. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en douche en door de vorm van het gebouw ontstaat een gezellige binnentuin. De recreatiezaal is voorzien van veel glas met uitzich..

Toon deze groepsaccommodatie

De Buitenhorst

Groepsaccommodatie De Bosrand

Noord-Brabant
 Maximaal: 17
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  7

Schaijk (Noord-Brabant)

Paviljoen ‘De Bosrand’ ligt, zoals de naam al zegt, aan de rand van het bos. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke en rustgevende sfeer in het paviljoen. Om dit extra te benadrukken hebben alle zeven slaapkamers een eigen landelijk karakter..

Toon deze groepsaccommodatie

Gastenboerderij Kosman

Overijssel
 Maximaal: 30

Holten (Overijssel)

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Uw gezelschap zal zich direct thuis voelen in deze gastvrije groepsaccommodatie. Of dat nu gaat om een vriendinnenweekend, een familieuitje, heisessie of een sportteam. Geniet van alle luxe, rust en vrijheid die de ..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo

Groepsaccommodatie Het Kasteelke

Limburg
 Maximaal: 8
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  2

Meerlo (Limburg)

Het groepsverblijf Het Kasteelke dateert uit 1326. Door oorlogen zijn de oudste gebouwen helaas verwoest. De huidige gebouwen dateren uit 1752. Het Kasteelke is comfortabele en stijlvol ingericht en biedt ruimte aan 7 gasten. Er is ruimte voor zeker ..

Toon deze groepsaccommodatie

t Volderke groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie De Leilinde

Noord-Brabant
 Maximaal: 26
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  9

Dongen (Noord-Brabant)

De Leilinde is onze nieuwste accommodatie en is geschikt voor 26 gasten. U beschikt over 9 slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer en deze zijn tevens aangepast voor onze mindervalide gasten. De huiskamer is sfeervol ingericht met robuu..

Toon deze groepsaccommodatie

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie In het riet

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  4

Beers (Noord-Brabant)

Accommodatie 'In het riet' heeft een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keuken, eetruimte en de zithoek in elkaar over lopen bent u altijd gezellig samen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een vaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Poortgebouw Kapel

Limburg
 Maximaal: 250
 Slaapkamers: 70
 Badkamers:  70

Baarlo (Limburg)

De stijlvolle woonkamer van poortgebouw Kapel draagt met recht de naam ‘Gentlemen’s Room’. De rust van deze verblijfsruimte staat geregeld in schril contrast met de jolige stemming in uw eigen mini-café. Samen met Poortgebouw..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepshotel De Tienhoeve

Groepsaccommodatie Tienhoeve

Gelderland
 Maximaal: 45
 Slaapkamers: 16
 Badkamers:  16

Hengelo (Gelderland)

Wij bieden u een onbezorgd weekendje of midweek weg, waar u in alle rust van de omgeving heerlijk kunt genieten van de natuur. Het ongedwongen leefklimaat zal u uw beslommeringen en spanningen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waa..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 29

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie