St. Jozefhoeve

Groepsaccommodatie Kievitsnest

Limburg
 Maximaal: 40

Weert (Limburg)

Het ‘Kievitsnest’ is perfect voor familie- of vriendengroepen. Het verblijf is - net als een Kievitsnest - laaggelegen. Er zijn eenpersoonsbedden. In de eet- en recreatiezaal is onder meer tv en dvdspeler. In de Kinderkamer zijn o.a. een ..

Toon deze groepsaccommodatie

Moorselse Hoeve

Noord-Brabant
 Maximaal: 56

Lierop (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie Moorselse Hoeve heeft veertien mooie, knusse vierpersoonsslaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien zoals een aparte douche en toilet. Tevens hebben we een grote zaal voor gezamenlijke maaltijden en allerlei activiteiten zoals..

Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt

Noord-Brabant
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 8

Beugen (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond. Elke slaapk..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 38
 Badkamers:  4

Oldebroek (Gelderland)

De Eiken groepsaccommodatie heeft een recreatie/-eetzaal van 54m2 met een aangrenzend terras voorzien van zitjes in de vorm van picknicksets. Deze gezellige groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor groepen van 30 tot 40 personen. Standaard besch..

Toon deze groepsaccommodatie

t Volderke groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie De Schouw

Noord-Brabant
 Maximaal: 16
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  5

Dongen (Noord-Brabant)

De Schouw is een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor maximaal 16 personen. Een kinderbedje is natuurlijk altijd bij te plaatsen op de slaapkamers. Alle kamers beschikken over douche en toilet en zijn aangepast voor onze mindervalide gasten. De huiska..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping Meistershof

Groepsaccommodatie De Boerderij

Drenthe
 Maximaal: 30

Dwingeloo (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Boerderij in Drenthe is gelegen op een schitterende locatie, namelijk aan de rand van een Nationaal Park. De bijzondere groepsaccommodatie is geschikt voor 6 tot 30 personen en stamt uit het jaar 1897. Benede..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiebedrijf Gouden Plakje

Friesland
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  4

Gaastmeer (Friesland)

Deze nieuwe luxe groepsaccommodatie aan het water is geschikt voor 20 personen en is zeer ruim van opzet. De ligging is in Zuid-West Friesland, het merengebied. Er is voldoende plek om gezellig samen te zijn in de twee grote leefruimten met zithoek e..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Mowglihut

Overijssel
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  3

Ommen (Overijssel)

In de Mowglihut kunnen groepen tot 22 personen verblijven. Er is een open keuken met een comfortabele zithoek en een sfeervolle eetzaal. Buiten beschikt u over een eigen buitenhaard. Achter de accommodatie is een speeltuin met rekstok, schommel, damb..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Pinksterbloem

Gelderland
 Maximaal: 44
 Slaapkamers: 13
 Badkamers:  7

Vierhouten (Gelderland)

De Pinksterbloem bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De Pinksterbloem beschikt over sanitaire voorzieningen voor mindervaliden op de begane grond en alle slaapkamers zijn voorzien van een w..

Toon deze groepsaccommodatie