Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 165
 Badkamers:  16

Oldebroek (Gelderland)

De groepsaccommodaties hebben diverse recreatiezalen en verschillende slaapkamers. Daarnaast staat er op het terrein een op zichzelf staande groepsverblijf (Sparrenhuis) bestaande uit een recreatiezaal, sanitair en slaapkamers. De locatie is ges..

Toon deze groepsaccommodatie

De Boerschop

Groepsaccommodatie IJssel/Vecht

Overijssel
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 9

Luttenberg (Overijssel)

24 personen kunnen in de karakteristieke boerderij verblijven. De gezellige zitkamer met prachtige open haard in de deel, met TV, stereo-installatie en gratis Wi-Fi, biedt comfortabele ruimte aan iedereen. De accommodatie is gelijkvloers.De slaapplaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie 't Anderhoes

Groepsaccommodatie t Anderhoes

Drenthe
 Maximaal: 32
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  4

Anderen (Drenthe)

Voor uw familiereünie, zakelijke bijeenkomst of gezamenlijk uitstapje. Sfeervolle accommodatie aan de rand van het dorp Anderen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa met prachtige wandel- en fietsroutes. Alle comfort voor gezelschappen van 8..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Deel

Drenthe
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  2

Grolloo (Drenthe)

De Deel kenmerkt zich door gezelligheid en straalt een warme sfeer uit. De eethoeken hebben stevige tafels en gemakkelijke stoelen. In de knusse zithoek met flatscreen kunt u heerlijk uitrusten. Verder staat er een grote leestafel en liggen er allerl..

Toon deze groepsaccommodatie

Boscamping Appelscha

Friesland
 Maximaal: 72

Appelscha (Friesland)

Deze Groepsaccommodatie voor maximaal 72 personen is uitermate geschikt voor uw schoolreizen, verenigingen en families die het geen probleem vinden met z'n allen op zaal te liggen. 't Kamphus beschikt over een grote woonkamer, waar u heerlijk kunt et..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Barendonk

Groepsaccommodatie De Vlaamsche Schuur & Het Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 34
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  9

Beers (Noord-Brabant)

De Vlaamsche Schuur en Het Koetshuis kun je ook in combinatie huren voor grotere groepen!  Deze groepsaccommodatie op zichzelf is geschikt voor groepen van 16 tot 22 personen. De Vlaamsche Schuur is geschikt voor mindervaliden, beschikt over een..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark het Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 29

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Groepsaccommodatie Groepsverblijf Luchtballon

Noord-Brabant
 Maximaal: 84
 Slaapkamers: 11

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Groepsverblijf De Luchtballon is geschikt voor maximaal 84 personen. De 11 slaapkamers zijn ingericht met stapelbedden, groepsverblijf de Luchtballon heeft een eigen recreatie- en eetzaal. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiek..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping Vliegenbos

Groepsaccommodatie Groepsverblijf

Noord-Holland
 Maximaal: 24

Amsterdam (Noord-Holland)

Voor een (grote) groep op zoek naar een slaapplaats bij hartje Amsterdam? Dan is onze groepsaccommodatie ideaal. Deze is onlangs opnieuw ingericht en uitgebreid van 12 naar 24 slaapplekken. De accommodatie is eenvoudig gemeubileerd en beschikt onder ..

Toon deze groepsaccommodatie