Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Boerderij

Drenthe
 Maximaal: 300
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  5

Grolloo (Drenthe)

De Boerderij is een sfeervolle accommodatie midden in het prachtige Drentse landschap. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 72 personen maar kan uitgebreid worden naar maximaal 80 personen. De accommodatie beschikt over multifunction..

Toon deze groepsaccommodatie

Stevenshof

Groepsaccommodatie t Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 40

Stevensbeek (Noord-Brabant)

De indeling van het groepsverblijf bestaat uit een royale eetkamer en gescheiden zitkamer met aparte opkamer. Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een extra keukentje met vrieskist en extra koelkast. In dit vakantiehuis vindt u 4 douches ..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Linde

Overijssel
 Maximaal: 12
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

De Lutte (Overijssel)

De Linde is Een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad, een sauna en een heerlijke veranda voor de zomeravonden. In de Linde is het heerlijk samen zijn. Samen koken in de ruime keuken, een bar..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Houtduif

Utrecht
 Maximaal: 150
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  9

Austerlitz (Utrecht)

De Houtduif ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Houtduif is geschikt voor maar liefst 150 personen en wordt veel geboekt door scholen, muziekverenigingen en sportgroepen. De accommodatie beschikt over een eigen gece..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Jaap van der Lindenhoeve

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 4

Vierhouten (Gelderland)

De Jaap van der Lindenhoeve staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. Dit verblijf bestaat uit 4 slaaphutjes met stapelbedden. De sanitair voorzieningen..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Overijssel
 Maximaal: 70
 Badkamers:  4

Ommen (Overijssel)

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De twee groepskampeer plekken liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteite..

Toon deze groepsaccommodatie

Den Meulebaarg

Groepsaccommodatie Gebouw 1

Noord-Brabant
 Maximaal: 54

Zegge (Noord-Brabant)

Den Meulebaarg is verdeeld in twee gebouwen. Gebouw 1 is ook voor zelfverzorgingsgroepen, en gebouw 2 is alleen voor volledige verzorging. De grens tussen beide gebouwen is echter flexibel, zodat de grootte van de gebouwen aan uw wensen kan worden aa..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Noord-Brabant
 Maximaal: 4

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Locatie Ossendrecht heeft 6 accommodaties met in totaal 372 bedden. Op het terrein bevinden zich twee verharde sportvelden. Een groot deel van het terrein staat vol met leuke speeltoestellen. Het terrein is omringd door bos en een zwembad vindt u op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie Het Bakhuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Het Bakhuis is een groepsaccommodaties, recent gemoderniseerd in een Bourgondische sfeer. Deze is voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle openhaard en overdekt terras met een ri..

Toon deze groepsaccommodatie